menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Potřebuji serveru?

Reply

Thread Nástroje
Old 11. října 2007, 17:40
Nový člen skupiny

Default Potřebuji serveru?

Ahoj všichni mám 3 počítače běží PCLinusOS 20007 a jsem plánuje přidat čtvrtý počítač s moderní procesor. My ostatní systémy jsou Duron 700 a dva socket 478 Athlons.

Chtěla bych si mé softwarové balíky na jednom PC spolu se svou velkou kapacitou HD, takže uživatel přístup populární software a ušetřit práci na centrální HD.

Am I popisující serverové aplikace a že by ubuntu nebo PCLinusOS 2007 dovolte mi to udělat, a samozřejmě, jak mám nastavit to?

Díky
Old 10.listopadu 2007, 04:10
Dárce Skupina

To je jednoduché. Instalace Linux na každém PC. Tento server není odlišný od všech ostatních.

Na jiném PC, když se dostanete na přihlašovací obrazovce zvolit vzdálené přihlášení. Ty pak "vidět" na ploše o serveru, jako kdyby jste seděli na to. Možná se budete muset upravit nastavení zvuku tak, že hudba se hraje na vzdáleném počítači, nikoli server, ale to je nepodstatný.

Chtěl bych jít na nejnovější openSUSE když, ale mám rád PCLinuxOS. Ubuntu jsem měl hodně problémů se, pokud jde o stabilitu. Nicméně můžete si je všechny kombinace, to opravdu nevadí.

Neexistuje jiný způsob, a to je pro přihlášení na místě a pak použít vzdálený bezpečný shell spustit server aplikací. Všechna velká legrace a mnohem propracovanější než Windoze!
Old 10.listopadu 2007, 09:04
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
Windoze!

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.