μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Χρειάζομαι Server;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Οκτωβρίου 2007, 17:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Χρειάζομαι Server;

Γεια σε όλους Έχω 3 υπολογιστές που λειτουργούν PCLinusOS 20007 και είμαι σχεδιάζει να προσθέσει ένα τέταρτο ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού υπολογιστή με επεξεργαστή. My άλλα συστήματα αποτελούν ένα Duron 700 και δύο socket 478 Athlons.

Θα ήθελα να μου πακέτα λογισμικού σε έναν υπολογιστή μαζί μου με μεγάλη χωρητικότητα HD, έτσι ώστε ο χρήστης θα μπορούν να έχουν πρόσβαση δημοφιλές λογισμικό και να αποθηκεύσετε την εργασία σε μια κεντρική HD.

Είμαι περιγράφουν ένα διακομιστή εφαρμογής και θα ubuntu ή PCLinusOS 2007 επιτρέψτε μου να το κάνετε αυτό και, βεβαίως, πώς μπορώ να κάνω αυτό που συμβαίνει;

Ευχαριστώ
Old 10 Νοέμβρη 2007, 04:10
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι εύκολο. Εγκατάσταση Linux σε κάθε υπολογιστή. Ο διακομιστής δεν είναι διαφορετικά σε όλα τα υπόλοιπα.

Σε ένα άλλο υπολογιστή, όταν φτάσεις σε μια οθόνη σύνδεσης, επιλέξτε απομακρυσμένη σύνδεση. Στη συνέχεια, «βλέπει» την επιφάνεια εργασίας του server, όπως κι αν ήταν στη συνεδρίαση αυτή. Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ήχου, έτσι ώστε η μουσική που παίζει στον απομακρυσμένο υπολογιστή διακομιστή, αλλά όχι ότι είναι ήσσονος σημασίας.

Θα πάμε για την τελευταία openSUSE όμως, αλλά εγώ ήθελα PCLinuxOS. Ubuntu είχα πολλά προβλήματα όσον αφορά τη σταθερότητα. Ωστόσο, μπορείτε να αναμειγνύεται όλα αυτά, πραγματικά δεν έχει σημασία.

Υπάρχει και ένα άλλο τρόπο, και αυτό είναι για να συνδεθείτε σε τοπικό επίπεδο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα απομακρυσμένο ασφαλές κέλυφος να τρέχει εφαρμογές διακομιστή. Όλα μεγάλη διασκέδαση και πολύ πιο εξελιγμένα από Windoze!
Old 10 Νοέμβρη 2007, 09:04
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Mike0001 View Post
Windoze!

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
FTP πρόσβαση πρόβλημα σχετικά με το Windows Server 2003 με ISA Server 2004 steveballmer Λειτουργικά συστήματα Windows 0 12 Ιουν 2009 01:02
Terminal server δεν συνδεθείτε - Windows 2003 server gideon112 Λειτουργικά συστήματα Windows 0 5 Ιουν 2009 23:52
Windows Server 2003 SP2 για Citrix PS 3.0 - Server επανεκκίνηση μετά την τελευταία χρήστης ορίζεται DMB Λειτουργικά συστήματα Windows 0 20 Μαΐου 2009 13:40
Αποκλεισμένοι Server Gabe Γενικά Λογισμικό Chat 1 30 Οκτ 2007 02:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.