![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima Imam 3 računala prikazuju PCLinusOS 20007 i ja planiram dodati četvrtine računalo s modernom procesoru. Moj ostali sustavi su Duron 700 i dva Socket 478 Athlons. Htjela bih moje softverskih paketa na jednom pc zajedno sa svojim velikim kapacitetom HD tako da je korisnik mogao pristupiti popularan softver i spremanje raditi na centralni HD. Ja opisuje program i poslužitelj bi ubuntu ili PCLinusOS 2007 dopustiti mene za napraviti ovaj, i naravno kako sam ga uspravi? Hvala |
|
| |||
| |||
| To je lako. Instalirajte Linux na svako računalo. Poslužitelj ne razlikuje se na sve ostalo. Na drugom računalu, kada dolazi do login ekrana, odabrati daljinska prijava. Vi tada "vide" na radnoj površini na poslužitelju kao da ste bili u tome. Vi svibanj morati prilagoditi audio postavke tako da se glazba svira na daljinskom PC poslužitelj ali radije nego da je manje. Ja bih ići za najnoviji openSUSE ipak, ali JA dont poput PCLinuxOS. Ubuntu sam imao puno problema sa što se tiče stabilnosti. Međutim, možete miješati ih sve to zaista ne smeta. Postoji još jedan način, a to je login locally, a zatim koristite daljinski secure shell pokrenuti poslužitelj aplikacija. Sva dobra zabava i daleko više sofisticiran nego Windoze! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| FTP pristup problemu na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Windows Operating Systems | 0 | 12. lipnja 2009 01:02 |
| Terminalski poslužitelj neće prijaviti u - Windows 2003 Server | gideon112 | Windows Operating Systems | 0 | 5. lipnja 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 serveru na Citrix 3,0 PS - server restartuje nakon zadnjeg user logs out | dmb | Windows Operating Systems | 0 | 20. svibanj 2009 13:40 |
| Blokirani Server | Gabe | Općenito Software Chat | 1 | 30. listopad 2007 02:46 |
| Thread Tools | |
| |