kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Do I need a szerver?

Reply

Téma eszközök
Old Október 11 2007, 17:40
Új tag Csoport

Default Do I need a szerver?

Hello mindenkinek van 3 számítógépen futó PCLinusOS 20007 és én tervezi, hogy adjunk egy negyedik számítógép egy modern processzor. A másik rendszer egy Duron 700 és két Socket 478 Athlons.

Azt szeretném, hogy én szoftvercsomagokat egy PC mellett az én nagy kapacitású HD, hogy a felhasználó elérheti a népszerű szoftver-és mentse a munkáját egy közép HD.

Én leírja a kiszolgáló alkalmazás, és ez Ubuntu vagy PCLinusOS 2007, engedje meg, hogy ezt, és persze, hogyan tudom megállapítani, hogy ki?

Köszönöm
Old November 10, 2007, 04:10
Donor Group

Ez könnyű. Linux telepítése minden számítógépre. A szerver nem különbözik az összes többi.

A másik PC-hez, mikor a bejelentkezési képernyőn válassza ki a távoli bejelentkezésre. Ezután ", lásd:" Az asztalon a szerver, mintha ültek benne. Lehet, hogy állítsuk be úgy, hogy az audio beállítások zenét játszottak a távoli PC-szerver, de ahelyett, hogy csekély.

Inkább a legújabb openSUSE bár, de én, mint a PCLinuxOS. Ubuntu volt sok probléma ami a stabilitást. Azonban, akkor keverjük össze őket, ez igazán nem számít.

Van egy másik út, és ez a logika helyben majd egy távoli biztonságos shell szerver-alkalmazások futtatására. Minden nagy móka, és sokkal kifinomultabb, mint Windoze!
Old November 10, 2007, 09:04
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Windoze!

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 steveballmer A Windows operációs rendszerek 0 12. június 2009 01:02
Terminal Server nem belépés - Windows 2003 Server gideon112 A Windows operációs rendszerek 0 5. jún 2009 23:52
Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el DMB A Windows operációs rendszerek 0 20. május 2009 13:40
Blokkoltak Server Gabe General Chat szoftver 1 30. október 2007 02:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.