![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek van 3 számítógépen futó PCLinusOS 20007 és én tervezi, hogy adjunk egy negyedik számítógép egy modern processzor. A másik rendszer egy Duron 700 és két Socket 478 Athlons. Azt szeretném, hogy én szoftvercsomagokat egy PC mellett az én nagy kapacitású HD, hogy a felhasználó elérheti a népszerű szoftver-és mentse a munkáját egy közép HD. Én leírja a kiszolgáló alkalmazás, és ez Ubuntu vagy PCLinusOS 2007, engedje meg, hogy ezt, és persze, hogyan tudom megállapítani, hogy ki? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ez könnyű. Linux telepítése minden számítógépre. A szerver nem különbözik az összes többi. A másik PC-hez, mikor a bejelentkezési képernyőn válassza ki a távoli bejelentkezésre. Ezután ", lásd:" Az asztalon a szerver, mintha ültek benne. Lehet, hogy állítsuk be úgy, hogy az audio beállítások zenét játszottak a távoli PC-szerver, de ahelyett, hogy csekély. Inkább a legújabb openSUSE bár, de én, mint a PCLinuxOS. Ubuntu volt sok probléma ami a stabilitást. Azonban, akkor keverjük össze őket, ez igazán nem számít. Van egy másik út, és ez a logika helyben majd egy távoli biztonságos shell szerver-alkalmazások futtatására. Minden nagy móka, és sokkal kifinomultabb, mint Windoze! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 | steveballmer | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. június 2009 01:02 |
| Terminal Server nem belépés - Windows 2003 Server | gideon112 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el | DMB | A Windows operációs rendszerek | 0 | 20. május 2009 13:40 |
| Blokkoltak Server | Gabe | General Chat szoftver | 1 | 30. október 2007 02:46 |
| Téma eszközök | |
| |