![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם יש לי 3 מחשבים לפעול PCLinusOS 20007 ואני מתכנן להוסיף הרביעי מחשב עם מעבד מודרני. אזור אחר של מערכות הן שתי Duron 700 ו 478 Athlons שקע. אני רוצה את חבילות התוכנה על מחשב אחד יחד עם קיבולת גדולה HD כך שהמשתמש יכול לגשת תוכנות נפוצות ולשמור עבודה מרכזי HD. אני מתאר שרת יישומים ו היה Ubuntu או PCLinusOS 2007, הרשי לי לעשות את זה וכמובן כיצד אני מגדיר את זה? תודה |
|
| |||
| |||
| זה קל. התקנת לינוקס על כל מחשב. השרת אינו שונה לכל השאר. על מחשב אחר, כאשר אתה מקבל את מסך הכניסה, בחר התחברות מרחוק. לאחר מכן אתה "רואה" את שולחן העבודה של השרת כאילו אתה היית יושב על זה. ייתכן שיהיה צורך לשנות את הגדרות השמע כך המוסיקה היא שיחקה על מחשב מרוחק ולא השרת אבל הוא קטין. הייתי הולך על האחרונה של openSUSE למרות, אבל אני אוהב לעשות PCLinuxOS. Ubuntu יש לי הרבה בעיות לגבי יציבות. עם זאת, אתה יכול לערבב את כולם, זה באמת לא משנה. יש דרך אחרת, וכי הוא התחבר באופן מקומי ולאחר מכן להשתמש מרחוק מאובטח פגז להריץ שרת יישומים. הכל כיף גדול הרבה יותר מתוחכם ו מ Windoze! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| גישת ה-FTP בעיה ב-Windows Server 2003 עם ISA Server 2004 | steveballmer | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 12th יוני 2009 01:02 |
| Terminal Server לא מתחבר - Windows Server 2003 | gideon112 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 על Citrix PS 3.0 - שרת מחדש לאחר שעבר המשתמש יתחבר החוצה | dmb | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -20 במאי 2009 13:40 |
| חסימת שרת | Gabe | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 30 אוקטובר 2007 02:46 |
| שרשרת כלים | |
| |