mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Ar man reikia serverio?

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 11, 2007, 17:40
Naujas Narys

Default Ar man reikia serverio?

Sveiki visi Turiu 3 kompiuteriuose PCLinusOS 20.007 ir aš planuoju pridėti ketvirtą kompiuterio kartos procesorius. Mano kitomis sistemomis yra Duron 700 ir du Socket 478 Athlons.

Norėčiau turėti savo programinės įrangos paketų, vieną kompiuterį kartu su savo didelės talpos HD taip, kad vartotojas galėtų naudotis populiarių programinės įrangos ir išsaugoti darbą centrinis HD.

Aš aprašant serverio taikomosios programos ir būtų Ubuntu ar PCLinusOS 2.007 leiskite tai padaryti ir, žinoma, kaip aš jį pastatyti?

Ačiū
Old Lapkritis 10, 2007, 04:10
Donorų grupės

Tai paprasta. Įdiegti Linux į kiekvieną kompiuterį. Serveris nesiskiria nuo visų kitų.

Kitą kompiuterį, kai jūs gaunate į prisijungimo langą, pasirinkti nuotolinio prisijungimo. Tada "matyti" prie serverio Desktop lyg jūs sėdėjo prie jo. Jums gali tekti reguliuoti garso nustatymus taip, kad muzika skamba ant nuotolinio kompiuterio, o ne serverio, bet kad yra nepilnametis.

Norėčiau eiti į naujausią openSUSE nors, bet man patinka PCLinuxOS. Ubuntu turėjau daug problemų dėl stabilumo. Tačiau galite maišyti juos visus, tai tikrai nėra svarbu.

Yra ir kitas būdas, ir tai yra prisijungęs vietoje ir tada naudokite nuotolinio SSH serverio taikomosioms programoms paleisti. Visi labai smagu ir gerokai sudėtingesni nei Windoze!
Old Lapkritis 10, 2007, 09:04
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Windoze!

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
FTP problemą Windows Server 2003 su ISA Server 2004 steveballmer Windows "operacinės sistemos 0 Birželis 12, 2009 01:02
Terminal Server negaliu prisijungti - Windows Server 2003 gideon112 Windows "operacinės sistemos 0 5 birželis 2009 23:52
Windows 2003 SP2 serveryje 3,0 PS Citrix - Serveris bus paleistas iš naujo po paskutinio vartotojo Įrašai iš DMB Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 20, 2009 13:40
Užblokuoti Serveris Gabe BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 30 spalis 2007 02:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.