![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki visi Turiu 3 kompiuteriuose PCLinusOS 20.007 ir aš planuoju pridėti ketvirtą kompiuterio kartos procesorius. Mano kitomis sistemomis yra Duron 700 ir du Socket 478 Athlons. Norėčiau turėti savo programinės įrangos paketų, vieną kompiuterį kartu su savo didelės talpos HD taip, kad vartotojas galėtų naudotis populiarių programinės įrangos ir išsaugoti darbą centrinis HD. Aš aprašant serverio taikomosios programos ir būtų Ubuntu ar PCLinusOS 2.007 leiskite tai padaryti ir, žinoma, kaip aš jį pastatyti? Ačiū |
|
| |||
| |||
| Tai paprasta. Įdiegti Linux į kiekvieną kompiuterį. Serveris nesiskiria nuo visų kitų. Kitą kompiuterį, kai jūs gaunate į prisijungimo langą, pasirinkti nuotolinio prisijungimo. Tada "matyti" prie serverio Desktop lyg jūs sėdėjo prie jo. Jums gali tekti reguliuoti garso nustatymus taip, kad muzika skamba ant nuotolinio kompiuterio, o ne serverio, bet kad yra nepilnametis. Norėčiau eiti į naujausią openSUSE nors, bet man patinka PCLinuxOS. Ubuntu turėjau daug problemų dėl stabilumo. Tačiau galite maišyti juos visus, tai tikrai nėra svarbu. Yra ir kitas būdas, ir tai yra prisijungęs vietoje ir tada naudokite nuotolinio SSH serverio taikomosioms programoms paleisti. Visi labai smagu ir gerokai sudėtingesni nei Windoze! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| FTP problemą Windows Server 2003 su ISA Server 2004 | steveballmer | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 12, 2009 01:02 |
| Terminal Server negaliu prisijungti - Windows Server 2003 | gideon112 | Windows "operacinės sistemos | 0 | 5 birželis 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 serveryje 3,0 PS Citrix - Serveris bus paleistas iš naujo po paskutinio vartotojo Įrašai iš | DMB | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 20, 2009 13:40 |
| Užblokuoti Serveris | Gabe | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 30 spalis 2007 02:46 |
| Temos įrankiai | |
| |