![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor Am 3 computere care rulează PCLinusOS 20007 şi eu sunt de planificare pentru a adăuga un sfert computer cu un procesor modern. Meu de alte sisteme sunt un Duron 700 şi două Socket 478 Athlons. Aş dori să-mi pachete de software de pe PC-ul, împreună cu o mare capacitate meu HD, astfel încât un utilizator ar putea accesa popular software şi salva locul de muncă într-o centrală HD. Am descrie un server în aplicare şi ar ubuntu sau PCLinusOS 2007 permiteţi-mi să fac acest lucru şi, desigur, cum am aranjat-o? Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Acest lucru este foarte usor. Instalare Linux pe fiecare calculator. Serverul nu este diferit de toate celelalte. Pe un alt calculator, atunci când vei ajunge la un ecran de conectare, alegeţi de conectare la distanţă. Apoi "a se vedea" spaţiul de lucru de pe server ca şi cum te-ai sta la el. Poate fi necesar să ajustaţi setările audio pentru ca muzica este jucat pe PC-ul de la distanţă, mai degrabă decât de server, dar că este minor. I s-ar fi pentru ultima openSUSE deşi, dar mi-am făcut ca PCLinuxOS. Ubuntu am avut o mulţime de probleme în ceea ce priveşte stabilitatea. Cu toate acestea, aveţi posibilitatea să amestecaţi-le pe toate, chiar nu contează. Nu este un alt mod, şi că este pentru a se conecta la nivel local, apoi să utilizaţi o distanţă sigură coajă de server pentru a rula aplicatii. Toate mare distracţie şi de departe mai sofisticate decât Windoze! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|