menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Potrebujem serveru?

Reply

Thread Tools
Old 11. októbra 2007, 17:40
Nový člen skupiny

Default Potrebujem serveru?

Ahoj všetci mám 3 počítače beží PCLinusOS 20007 a som plánuje pridať štvrtý počítač s modernou procesor. My ostatné systémy sú Duron 700 a dva socket 478 Athlons.

Chtěla bych si mojej softvérové balíky na jednom PC spolu so svojou veľkou kapacitou HD, takže používateľ prístup populárny softvér a ušetriť prácu na centrálnej HD.

Am I opisujúca serverové aplikácie a že by ubuntu alebo PCLinusOS 2007 dovoľte mi to urobiť, a samozrejme, ako mám nastaviť to?

Vďaka
Old 10. novembra 2007, 04:10
Darcu Skupina

To je jednoduché. Inštalácia Linux na každom PC. Tento server nie je odlišný od všetkých ostatných.

Na inom PC, keď sa dostanete na prihlasovacej obrazovke vybrať vzdialenej prihlásení. Tie potom "vidieť" na ploche o serveri, ako keby ste sedeli na to. Možno sa budete musieť upraviť nastavenie zvuku tak, že hudba sa hrá na vzdialenom počítači, nie server, ale to je nepodstatný.

Chcel by som ísť na najnovšie openSUSE keď, ale mám rád PCLinuxOS. Ubuntu som mal veľa problémov sa, pokiaľ ide o stabilitu. Avšak môžete si ich všetky kombinácie, to naozaj nevadí.

Neexistuje iný spôsob, a to je pre prihlásenie na mieste a potom použiť vzdialený bezpečný shell spustiť server aplikácií. Všetky veľké legrace a oveľa prepracovanejšie ako windoze!
Old 10. novembra 2007, 09:04
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Mike0001 View Post
Windoze!

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
FTP prístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 steveballmer Operačné systémy Windows 0 12 júna 2009 01:02
Terminálový server sa prihlásiť - Windows 2003 server gideon112 Operačné systémy Windows 0 5. jún 2009 23:52
Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server reštartuje po poslednom prihlásenie užívateľa mimo DMB Operačné systémy Windows 0 20. mája 2009 13:40
Blokovaní Server Gabe Všeobecné Software Chat 1 30. októbra 2007 02:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.