![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci mám 3 počítače beží PCLinusOS 20007 a som plánuje pridať štvrtý počítač s modernou procesor. My ostatné systémy sú Duron 700 a dva socket 478 Athlons. Chtěla bych si mojej softvérové balíky na jednom PC spolu so svojou veľkou kapacitou HD, takže používateľ prístup populárny softvér a ušetriť prácu na centrálnej HD. Am I opisujúca serverové aplikácie a že by ubuntu alebo PCLinusOS 2007 dovoľte mi to urobiť, a samozrejme, ako mám nastaviť to? Vďaka |
|
| |||
| |||
| To je jednoduché. Inštalácia Linux na každom PC. Tento server nie je odlišný od všetkých ostatných. Na inom PC, keď sa dostanete na prihlasovacej obrazovke vybrať vzdialenej prihlásení. Tie potom "vidieť" na ploche o serveri, ako keby ste sedeli na to. Možno sa budete musieť upraviť nastavenie zvuku tak, že hudba sa hrá na vzdialenom počítači, nie server, ale to je nepodstatný. Chcel by som ísť na najnovšie openSUSE keď, ale mám rád PCLinuxOS. Ubuntu som mal veľa problémov sa, pokiaľ ide o stabilitu. Avšak môžete si ich všetky kombinácie, to naozaj nevadí. Neexistuje iný spôsob, a to je pre prihlásenie na mieste a potom použiť vzdialený bezpečný shell spustiť server aplikácií. Všetky veľké legrace a oveľa prepracovanejšie ako windoze! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| FTP prístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operačné systémy Windows | 0 | 12 júna 2009 01:02 |
| Terminálový server sa prihlásiť - Windows 2003 server | gideon112 | Operačné systémy Windows | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server reštartuje po poslednom prihlásenie užívateľa mimo | DMB | Operačné systémy Windows | 0 | 20. mája 2009 13:40 |
| Blokovaní Server | Gabe | Všeobecné Software Chat | 1 | 30. októbra 2007 02:46 |
| Thread Tools | |
| |