![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима Имам 3 рачунара приказују ПЦЛинусОС 20007 и ја планирам додати четвртине рачунар са модерном процесору. Мој остали системи су Дурон 700 и два соцкет 478 Атхлонс. Хтела бих моје софтверских пакета на једном пц заједно са својим великим капацитетом ХД тако да је корисник могао да приступи популаран софтвер и чување радити на централни ХД. Ја описује програм и сервер би убунту или ПЦЛинусОС 2007 допустити мене за направити овај, и наравно како сам га усправи? Хвала |
|
| |||
| |||
| То је лако. Инсталирајте Линукс на свако рачунар. Сервер не разликује се на све остало. На другом рачунару, када долази до логин екрана, изабрати даљинска пријава. Ви тада "виде" на радној површини на серверу као да сте били у томе. Ви мај морати прилагодити аудио подешавања тако да се музика свира на даљинском ПЦ сервер али радије него да је мање. Ја бих ићи за најновији опенСУСЕ ипак, ипак ЈА донт сличан ПЦЛинуксОС. Убунту сам имао пуно проблема са што се тиче стабилности. Међутим, можете мешати их све то заиста не смета. Постоји још један начин, а то је логин лоцаллы, а затим користите даљински сецуре схелл покренути сервер апликација. Сва добра забава и далеко више софистициран него Уиндозе! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|