менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Чи потрібен мені сервер?

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 жовтня 2007, 17:40
Нові члени групи

Default Чи потрібен мені сервер?

Привіт усім мене є 3 комп'ютера PCLinusOS 20007 і я планую додати четвертий комп'ютер з сучасним процесором. Мої інші системи Duron 700 і два Socket 478 Athlon.

Я хотів би, щоб мені пакет програмного забезпечення на одному комп'ютері разом з моєю великий потенціал HD так що користувач може отримати доступ популярного програмного забезпечення та зберегти роботу в центральний HD.

Я описом серверів додатків і буде Ubuntu або PCLinusOS 2007 дозвольте мені зробити це і, звичайно, як я можу її настроїти?

Спасибо
Old 10 листопада 2007, 04:10
Донор групи

Це легко. Встановити Linux на кожному комп'ютері. Сервер нічим не відрізняється від усіх інших.

На іншому комп'ютері, коли ви отримуєте Логін екрані, виберіть віддалений Логін. Потім ви "бачите" робочий стіл сервера, як якби ви сиділи на нього. Можливо, вам доведеться налаштувати звукові настройки, так що музика грала на віддаленому комп'ютері, а не сервера, а що другорядне.

Я хотів би піти на OpenSUSE хоча останній, але я хотів PCLinuxOS. Ubuntu в мене було багато проблем з тому, що стосується стабільності. Тим не менш, ви можете змішувати їх усіх, він справді не має значення.

Існує й інший спосіб, і що це Логін локально, а потім використовувати віддалений Secure Shell для запуску сервера додатків. Все дуже весело і набагато більш складні, ніж Windoze!
Old 10 листопада 2007, 09:04
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Windoze!

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 steveballmer Операційні системи Windows 0 12 червня 2009 01:02
Сервер терміналів не ввійти - Windows 2003 Server gideon112 Операційні системи Windows 0 5 червня 2009 23:52
Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи DMB Операційні системи Windows 0 20 травня 2009 13:40
Заблоковані Server Гейб General Software чат 1 30 жовтня 2007 02:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.