![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім мене є 3 комп'ютера PCLinusOS 20007 і я планую додати четвертий комп'ютер з сучасним процесором. Мої інші системи Duron 700 і два Socket 478 Athlon. Я хотів би, щоб мені пакет програмного забезпечення на одному комп'ютері разом з моєю великий потенціал HD так що користувач може отримати доступ популярного програмного забезпечення та зберегти роботу в центральний HD. Я описом серверів додатків і буде Ubuntu або PCLinusOS 2007 дозвольте мені зробити це і, звичайно, як я можу її настроїти? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Це легко. Встановити Linux на кожному комп'ютері. Сервер нічим не відрізняється від усіх інших. На іншому комп'ютері, коли ви отримуєте Логін екрані, виберіть віддалений Логін. Потім ви "бачите" робочий стіл сервера, як якби ви сиділи на нього. Можливо, вам доведеться налаштувати звукові настройки, так що музика грала на віддаленому комп'ютері, а не сервера, а що другорядне. Я хотів би піти на OpenSUSE хоча останній, але я хотів PCLinuxOS. Ubuntu в мене було багато проблем з тому, що стосується стабільності. Тим не менш, ви можете змішувати їх усіх, він справді не має значення. Існує й інший спосіб, і що це Логін локально, а потім використовувати віддалений Secure Shell для запуску сервера додатків. Все дуже весело і набагато більш складні, ніж Windoze! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 | steveballmer | Операційні системи Windows | 0 | 12 червня 2009 01:02 |
| Сервер терміналів не ввійти - Windows 2003 Server | gideon112 | Операційні системи Windows | 0 | 5 червня 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи | DMB | Операційні системи Windows | 0 | 20 травня 2009 13:40 |
| Заблоковані Server | Гейб | General Software чат | 1 | 30 жовтня 2007 02:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |