![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moc se mi líbí tohle místo a já si myslela, že já vám kluci dont vědět, jak já chci, abys obětí, jako já. Zaplatil jsem za necelých 900 liber počítače udržuje crasing 50/50 máš šanci, že se děje Software je hrozné, jak to ve skutečnosti dotírat být použity nastavení je všechno špatně. Musel jsem se dostat počítač savy přítele, aby mi pomohl ven. můj přítel trávit hodiny třídit věci i nadále problémy inconter kdy já zavádění uložit program funguje na mé tatínky dell, ale ne na oko Musel jsem stáhnout různé progames pro tuto práci Musel jsem najít způsob, jak řešit problémy, které je dobré v životě, a ne un nessaery problémy volal do oka a oni říkají, že je softwarový problém, a oni zvyklý vyměnit za novou. kluci dont obětí, jako jsem já dont někdy koupit počítač ok |
|
| |||
| |||
| Pokud jste v oblasti počítačů, dont koupit I dont think zkušený chlap by jí ani |
|
| |||
| |||
| ok up - zašpinit xd zvyklý, že náhrada vás? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nikdy jsem o nich neslyšel upřímně řečeno
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| stejný, také si můžete koupit on-line? nebo z obchodu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slyšel jsem o nich, vždy jsem catergorised je s podobnými Q-Tec, eMachines, atd. ..
|
| |||
| |||
| on-line, ale já jsem lekci naučili, a doufám, ostatní lidé mohou se z ní poučit. Kéž bych mohl dostat nový počítač, ale i vynaložené peníze, které již ne, že jste zvyklý náhrady Říkají, že se nejedná o hardwarový problém, takže se nic dělat Pevná software opět pro mě, ale to ještě keeped crahing a oni svalit vinu na mě. i moji přátelé řekl, že je nesmysl počítače Říkal, že jsem se lépe dostat 300 liber dell ![]() Jediné, co mohu udělat, je smát ho |
|
| |||
| |||
| whats spec pro něj jen zvědavý na cenu?
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Mám na mysli mám držet monitoru a klávesnice, ale změny v počítači. nebo můžu začít od nuly a vyhladit software a začít znovu, ale ve skutečnosti já dont se chtějí dozvědět o budování počítače buduje počítače jednoduché? |
|
| |||
| |||
| jeho matoucí učit ale vy si uvědomíte, jak jednoduché to může být, myslím, že byl počítač dodán s XP / Vista disk? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ok Powerview Notebook Fault - Proccessor vyhořený? | entrepreneurmatthew | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 14. června 2009 09:54 |
| Dont zkusit tento doma | redden137 | Případy & Napájecí zdroje | 16 | 2. říjen 2008 08:41 |
| Potřebuji pomoc a i dont vědět, kam se obrátit? | Mystické zvíře v Kanadě | Obecné Hardware Chat | 12 | 22. března 2008 04:36 |
| Potřebujete pomoc i dont know how to používat? | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 25. prosince 2007 15:39 |
| Potřebujete pomoc-dont ale co s KNO | bighugga | Multimedia & Kodeky | 4 | 26. srpen 2007 10:18 |
| Thread Nástroje | |
| |