![]() |
|
| |||
| |||
| μου αρέσει αυτό το μέρος και εγώ νόμιζα ότι απλώς θα σας ενημερώσει το i dont θέλουν να πέσουν θύμα όπως εγώ. i καταβληθεί μόλις £ 900 ο υπολογιστής διατηρεί crasing Έχεις 50/50 πιθανότητες να συμβεί αυτό το λογισμικό αυτό είναι κακό, δεδομένου ότι επίκλιση πραγματικά να χρησιμοποιηθεί η ρύθμιση είναι όλα λάθος. Θα έπρεπε να πάρετε έναν υπολογιστή SAVY φίλο που θα με βοηθήσει να αναφέρονται. ο φίλος μου περνούν ώρες διαλογή τα πράγματα i ακόμη inconter προβλήματα όταν i κατεβάσετε τα προγράμματα εκτός λειτουργίας για μπαμπάδες dell μου αλλά δεν ματιών Έπρεπε να το κατεβάσετε progames διαφορετικά για αυτό το έργο να Έπρεπε να βρούμε τρόπους για την επίλυση προβλημάτων που είναι καλό στη ζωή και δεν un nessaery προβλήματα ματιών που ονομάζεται και λένε ότι είναι ένα πρόβλημα και το λογισμικό που συνηθίζει ανταλλαγή για ένα νέο. dont παιδιά πέφτουν θύματα όπως εγώ dont ποτέ αγοράσει ματιών υπολογιστή |
|
| |||
| |||
| αν είστε νέος σε υπολογιστές dont αγοράσετε i dont σκέφτονται το έμπειρο άνθρωπος από αυτή είτε θα |
|
| |||
| |||
| ματιών μέχρι - μέχρι χάος xD συνηθίζει να επιστροφής σας; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποτέ δεν ακούγεται ακόμη και από αυτούς με κάθε ειλικρίνεια
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| ίδια, έκανε επίσης το αγοράζετε online? ή από ένα κατάστημα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ακούσει για αυτά, έχω πάντα με τους catergorised όπως η Q-Tec, eMachines, κλπ. ..
|
| |||
| |||
| online αλλά έμαθα μου μάθημα και ελπίζω άλλοι άνθρωποι μπορούν να μάθουν από αυτή. Μακάρι να μπορούσα να αποκτήσετε ένα νέο υπολογιστή, αλλά πέρασα τα χρήματα που έχουν ήδη επιστροφής που δεν συνηθίζει να λένε ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα υλικού, ώστε δεν μπορούν να κάνουν το σταθερό ξανά το λογισμικό για εμένα αλλά ακόμη keeped crahing και θα θέσει την ευθύνη για μένα. ακόμη και τους φίλους μου είπε ότι είναι μια ανοησία υπολογιστή i είπε είναι καλύτερα να έχετε ένα £ 300 dell ![]() Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαχωρίζουν τη θέση τους γελάσω |
|
| |||
| |||
| whats το spec για αυτό, απλά περίεργος για το τίμημα;
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Σκέφτομαι να κρατήσω αυτή την οθόνη και πληκτρολόγιο, αλλά η αλλαγή του υπολογιστή. i ή να ξεκινήσετε από το μηδέν και να εξαφανίσουν το λογισμικό και ξεκινήστε ξανά αλλά i dont θέλουν πραγματικά να μάθουν για την οικοδόμηση ενός υπολογιστή κατασκευή ενός υπολογιστή είναι εύκολη; |
|
| |||
| |||
| τη σύγχυση για να μάθουν, αλλά μπορείτε να κάνετε μία συνειδητοποιήσει πώς μπορεί να είναι απλή, αναμένω από τον υπολογιστή σας ήρθε με XP / Vista δίσκο; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Mesh Powerview Notebook Fault - Proccessor καίγονται έξω; | entrepreneurmatthew | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 14 Ιουν 2009 09:54 |
| Dont δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι | redden137 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 16 | 2η Οκτωβρίου 2008 08:41 |
| Χρειάζομαι βοήθεια και i dont ξέρει πού να πάμε; | Sasquatch | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 22 Μαρ 2008 04:36 |
| Χρειάζεστε βοήθεια i dont ξέρει πώς να το χρησιμοποιήσει; | Cew27 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 25 Δεκ. 2007 15:39 |
| Χρειάζεστε βοήθεια, αλλά DONT KNO wat με | bighugga | Multimedia & Codecs | 4 | 26 Αυγ 2007 10:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |