![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Volim ovo mjesto i ja samo mislio sam neka ti dečki znaju kao ja dont ištanje te to žrtvom kao što je imam. ja platio nešto manje od £ 900 računalo uspomena crasing imaš 50/50 šanse da se to dogodi softver je loš, jer zaista ne mogu se koristiti postavke su sve krivi. ja je da biste dobili prijatelj računalo Savy za pomoć mene vanjska strana. moj prijatelj provesti sate sortiranje stvari ja još uvijek inconter problema našto ja preuzimanje datoteka spremiti programe Internet utvrde na moj tata, ali ne i na mala dolina mesh ja je to preuzimanje datoteka različit progames za ovaj to funkcionirati ja je pronaći načine kako riješiti probleme što je dobro u životu, a ne UN nessaery problemi zove mrežaste gore i kažu da je software problem i oni navika ga zamijeniti za novu. momački dont žrtvom poput mene dont ikada kupiti mrežaste računalu |
|
| |||
| |||
| Ako ste novi u računala not to buy ja dont misliti iskusan momak bi ga bilo |
|
| |||
| |||
| mesh up - zabrljati gore XD navika da li povrat novca? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nikada nije ni čuo za njih u svim iskrenost
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| isto, isto tako si kupiti on-line? ili iz trgovine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam čuo za njih, uvijek sam ih catergorised s voli od Q-Tec, eMachines, itd. ..
|
| |||
| |||
| online ali naučila sam moj sat i nadamo se da drugi ljudi mogu učiti iz nje. Želim sam mogao dobiti novo računalo, ali ja potrošio novac već no oni navika te povrat oni kažu da nije problem s hardverom, tako da ništa ne mogu učiniti fiksne softver opet za mene, ali to još uvijek keeped crahing i oni stavili na krivi mene. čak i moj prijatelj je rekao da je smeće računala rekao sam biti bogatiji dobiti £ 300 dolina ![]() jedino što ja mogu učiniti je da ga ismijati |
|
| |||
| |||
| koliko spec za to, pravedan znatiželjan za cijenu?
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| ja sam mišljenje ću zadržati monitora i tipkovnice, ali promjena računalo. ili ja mogu početi od nule i brisanje softvera i početi sve iznova, ali ja stvarno ne želite saznati više o izgradnji računalu je zgrada računalo jednostavno? |
|
| |||
| |||
| njegov zbunjujući za naučiti, ali koju ne možete shvatiti kako se jednostavno može biti, ja očekujem vaše računalo je došao sa XP / Vista disk? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mrežaste Powerview Notebook Fault - Proccessor spalio out? | entrepreneurmatthew | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 14. lipnja 2009 09:54 |
| Dont probati ovaj kod kuće | redden137 | Cases & Power Supplies | 16 | 2 listopad 2008 08:41 |
| Treba mi pomoć, a ja ne znam gdje ići? | Sasquatch | General Hardware Chat | 12 | 22. ožujak 2008 04:36 |
| Trebate pomoć ja dont znati kako korištenje Internet? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25. prosinac 2007 15:39 |
| Need help-ali dont kno wat s | bighugga | Multimedija i kodeci | 4 | 26. kolovoz 2007 10:18 |
| Thread Tools | |
| |