![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nagyon szeretem ezt a helyet, és én csak gondoltam, hadd Tudjátok, ahogy én akarom, hogy ne esnek áldozatul, mint én. Fizettem, mint 900 £ A számítógép tárolja crasing Van egy 50/50 esély, hogy történik A szoftver nem jó, mert igazán vidám használható A beállítás minden rossz. Volt, hogy egy számítógép SAVY barátomnak, hogy segítsen nekem. barátom költeni óra válogatás a cucc Még mindig inconter problémák mikor letöltés mentése programok működik az én dads dell, de nem a szembőség Már letölthető a különböző progames, hogy ezt a munkát Volt, hogy megoldást találjanak a problémák megoldása, amelyek jó az életben, és nem az ENSZ nessaery problémák szembőség nevezett ki, és azt mondják, hogy ez egy szoftveres probléma, és szokás cserélje ki egy újra. fickók dont esik áldozatul, mint én soha ne vegyél egy szembőség számítógép |
|
| |||
| |||
| Ha új vagy a számítógép ne vedd meg én dont gondol a tapasztalt fickó is azt sem |
|
| |||
| |||
| szembőség up - elront XD szokás őket visszatérítés te? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| még soha nem hallottam őket minden becsületesség
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| azonos, nem is vásárol online? vagy a boltban. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hallottam őket, én még mindig catergorised szereti őket a Q-Tec, eMachines, stb ..
|
| |||
| |||
| online, de tanultam én leckét, és remélem, mások is tanulhassanak belőle. Bárcsak egy új számítógépre, de a pénzt költöttek már nem ők szokás visszatérítés meg Azt mondják, ez nem egy hardveres problémát úgy, hogy semmit sem tehetünk A rögzített szoftver megint nekem, de még mindig keeped crahing, és hogy a blame on me. még a barátaim azt mondta, hogy a szemetet a számítógép Azt mondta, jobban ki egy 300 £ dell ![]() az egyetlen dolog, amit tehetünk, nevetnek ki |
|
| |||
| |||
| Mi a spec is, csak kíváncsi az árak?
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Gondolok én, hogy a monitor és a billentyűzet, de változik a számítógépet. vagy tudok kezdeni a semmiből, és törölje el a szoftvert és kezdjük újra, de tényleg én dont szeretné megtudni épület egy számítógép van építve egy számítógép egyszerű? |
|
| |||
| |||
| a zavaró, hogy tanulni, de te nem vetted észre, milyen egyszerű is lehet, azt várják el a számítógépet ért egy XP / Vista lemezen? |