![]() |
|
| |||
| |||
| אני באמת אוהב את המקום הזה רק חשבתי לתת אתם יודעים כמו dont אני רוצה ליפול קורבן כמו שיש לי. שילמתי רק תחת £ 900 המחשב שומר crasing יש לך הזדמנות של 50/50 זה קורה התוכנה נורא כמו שזה באמת צביעות לשמש ההגדרה הם לא בסדר. הייתי צריך לקבל חבר savy המחשב כדי לעזור לי. חבר שלי מבלה שעות למיין את החומר אני עדיין בעיות inconter כאשר אני מוריד לשמור תוכניות זה עובד על אבות Dell שלי אבל לא על הרשת נאלצתי להוריד progames שונים עבור זה לעבוד הייתי צריך למצוא דרכים לפתור בעיות וזה טוב בחיים ולא האו"ם nessaery בעיות קרא את הרשת והם אומרים שזו בעיה בתוכנה והם וונט חילופי זה אחד חדש. בחורים נופלים קורבן dont כמוני dont פעם לקנות מחשב רשת |
|
| |||
| |||
| אם אתה חדש למחשבים dont לקנות אותו Dont אני חושב שהבחור היה חוו את זה גם על ידי |
|
| |||
| |||
| רשת את - בלגן xD וונט הם החזר לך? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אף פעם לא שמעתי עליהם בכל הכנות
|
| |||
| |||
| אותו, גם קנית באינטרנט? או מהחנות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שמעתי אותם, אני תמיד catergorised אותם עם טיפוסים כמו ש-Tec, eMachines, וכו '..
|
| |||
| |||
| מקוונת אבל למדתי את הלקח שלי ואני מקווה שאנשים אחרים יכולים ללמוד ממנה. הלוואי שיכולתי לקבל מחשב חדש אבל אני ביליתי את הכסף כבר הם לא וונט החזר לך הם אומרים שזה לא בעיית חומרה אז שום דבר שהם יכולים לעשות הקבוע התוכנה שוב בשבילי אבל זה עדיין keeped crahing והם לשים את האשמה עלי. אפילו את החברים שלי אמר זה מחשב אשפה הוא אמר לי עדיף לקבל £ 300 של Dell ![]() הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה העניין בצחוק |
|
| |||
| |||
| Whats המפרט עבור זה, סתם סקרן במחיר?
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| אני חושב שאני אעשה לשמור על המסך והמקלדת אלא לשנות את המחשב. או שאני יכולה להתחיל מאפס ולחסל את התוכנה להתחיל הכל מחדש אבל באמת dont אני רוצה ללמוד על מבנה המחשב הוא מבנה קל המחשב? |
|
| |||
| |||
| מבלבל שלה ללמוד אבל אתה אחד אתה מבין כמה זה פשוט יכול להיות, אני מצפה המחשב שלך הגיע עם XP / Vista דיסק? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עינית Powerview Notebook אשם - Proccessor שרפו החוצה? | entrepreneurmatthew | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 14th יוני 2009 09:54 |
| Dont לנסות את זה בבית | redden137 | מקרים & ספקי כוח | 16 | 2nd אוקטובר 2008 08:41 |
| אני צריך עזרה ואני יודע איפה dont ללכת? | Sasquatch | כללי חומרה צ 'אט | 12 | 22 מרץ 2008 04:36 |
| אני צריך עזרה dont יודע איך להשתמש בה? | Cew27 | מקרים & ספקי כוח | 6 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 15:39 |
| צריך עזרה, אך עם dont kno wat | bighugga | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 26 אוגוסט 2007 10:18 |
| שרשרת כלים | |
| |