![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš labai mėgstu šią vietą ir aš maniau, kad aš jus vaikinai žino, kaip i dont want you auka kaip ir aš. Aš mokama tik pagal 900 £ kompiuteris palaiko crasing you got 50/50 šansų programinė įranga yra blogai, kaip cant tikrai bus naudojami kuriame yra visi klysta. turėjau gauti kompiuterį SAVY draugas help me out. mano draugas praleisti valandas rūšiavimas Daiktai Aš vis dar inconter problemos kai aš Atsisiųsti Save programos veikia ant mano tėtis Dell, bet ne dėl akių turėjau parsisiųsti įvairių progames šiam darbui Teko ieškoti būdų, kaip išspręsti problemas, kurios yra geras gyvenimas ir ne JT nessaery problemos vadinama iki akių ir jie sako tai programinės įrangos problema ir jos įprotis iškeisti į naują. vaikinai dont auka kaip ir aš Dont kada nusipirkti akių kompiuteryje |
|
| |||
| |||
| Jei esate naujas kompiuteriams dont Pirkti I dont think patyręs vaikinas būtų jos arba |
|
| |||
| |||
| akies iki - bałagan xD papratimas jos grąžinti Jums? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| niekada net išgirsti apie juos visus sąžiningumas
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| pats, taip pat padarė perkate internete? ar iš sandėlio. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš girdėjau iš jų, aš visada catergorised jiems patinka Q-Tec, EMachines, ir tt ..
|
| |||
| |||
| internete, tačiau aš išmoko savo pamoką ir tikimės, kad kiti žmonės gali mokytis iš jos. Norėčiau galėtų gauti naują kompiuterį, bet aš praleidau pinigus jau ne jie papratimas grąžinti jums jie sako tai nėra hardware problema, kad jie nieko negali padaryti nustatyti programinės įrangos vėl mane, bet ji vis dar keeped crahing ir jie teikiami kaltina mane. net mano draugai sakė, kad tai yra šiukšlės kompiuteryje sakė man bus geriau gauti 300 £ Dell ![]() Vienintelis dalykas, ką galiu padaryti tai juoktis it off |
|
| |||
| |||
| Kas už tai spec, tiesiog įdomu dėl kainos?
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| galvoju taip aš nuolat stebėti ir klaviatūra, bet pakeisti kompiuterį. ar galiu pradėti nuo nulio ir sunaikinti programinę įrangą ir pradėti viską iš naujo, bet tikrai i dont wanna sužinoti apie pastato kompiuteryje stato kompiuteryje lengva? |
|
| |||
| |||
| jo painioja mokytis, bet tas, kurį jums suprasti, kaip paprasta gali būti, tikiuosi, kad jūsų kompiuteris atėjo su XP / Vista disko? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mesh Powerview Užrašų Kaltės - Proccessor sudegė? | entrepreneurmatthew | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Birželis 14, 2009 09:54 |
| Dont try this at home | redden137 | Cases & Power Supplies | 16 | 2 spalis, 2008 08:41 |
| I need help and i dont know Kur eiti? | Sasquatch | General Hardware Chat | 12 | Kovas 22, 2008 04:36 |
| Need help i dont know kaip juo naudotis? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25 gruodis 2007 15:39 |
| Reikia pagalbos-bet Dont KNO wat su | bighugga | Multimedia & Codecs | 4 | Rugpjūtis 26, 2007 10:18 |
| Temos įrankiai | |
| |