![]() |
|
| |||
| |||
| Man patiešām patīk šī vieta, un es tikai domāju, let you guys zināt kā i dont want you to nepieļaut manipulācijas, piemēram, esmu. I izmaksā tikai nedaudz mazāk par 900 £ dators tur crasing jums ir 50/50 iespēja, ka notiek programmatūra ir slikts, jo tā aprunāt tiešām var izmantot , kurā visi ir nepareizi. Man bija iegūt datoru SAVY draugs help me out. mans draugs pavadīt stundas sakārtot stuff Es joprojām inconter problēmām kad es download saglabāt programmas, tā darbojas uz manu tēti dell bet ne acs Man bija lejupielādēt dažādus progames lai tas darbotos Man bija rast veidus, kā risināt problēmas, kas ir labs dzīvē, nevis un nessaery problēmas ko sauc par acu augšu, un viņi saka, ka tas ir programmatūras problēmu un viņi mēdz tās nomainīt ar jaunu. guys dont manipulācijas, piemēram, man dont kādreiz nopirkt acu dators |
|
| |||
| |||
| ja Jums ir jaunas ar datoriem dont nopirkt i dont domāju, ka pieredzējis puisis būtu tā vai nu |
|
| |||
| |||
| acs up - juceklis up xd paradis tās kompensācijas you? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nekad nav pat dzirdējuši par tām visos godīgums
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| pats arī jūs nopirkt internetā? vai veikalā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esmu dzirdējis par viņiem, es vienmēr esmu catergorised viņiem patīk Q-Tec, eMachines, utt ..
|
| |||
| |||
| tiešsaistē, bet es iemācījos mana mācība un ceru, ka citi cilvēki var mācīties no tā. Kaut es varētu saņemt jaunu datoru, bet es pavadīju naudu jau nē viņi paradis kompensācijas Jums viņi saka, ka tas nav hardware problēmu, lai nekas viņi var darīt noteikta jauna programmatūras man, bet tas joprojām keeped crahing un tie laiž vainoja mani. pat mani draugi teica, ka tas ir muļķības dators viņš teica man labāk saņemt 300 £ dell ![]() vienīgais, ko es varu darīt, ir smieties it off |
|
| |||
| |||
| whats spec tā, vienkārši ziņkārīgs par cenu?
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Es domāju Vai man pastāvīgi uzraudzīt un klaviatūru, bet mainīt datoru. vai es varētu sākt no nulles un noslaucīt programmatūru un sākt visu no jauna, bet tiešām i dont vēlaties uzzināt par būvniecības dators būvē dators vienkārši? |
|
| |||
| |||
| tā mulsinoši, lai uzzinātu, bet viens tu vai Jūs apzināties, cik vienkārši tas var būt, es ceru, ka jūsu dators atnāca ar xp / vista diska? |
![]() |
|
| Bookmarks |