![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Bardzo lubię to miejsce i po prostu myśli i niech znacie jak i dont want you padać ofiarą, jak i ja. Zapłaciłem prawie £ 900 Komputer utrzymuje crasing masz 50/50 szansa, że dzieje Oprogramowanie to jest złe, ponieważ cant really być użyte ustawienia są błędne. Miałem dostać przyjaciela Savy komputer mi pomóc. mój przyjaciel godzinami sortowaniu stuff I jeszcze inconter problemów kiedy mogę pobrać zapisać programów działa na moim Dell ojców, ale nie na oczka Miałem do pobierania różnych progames w tym celu Musiałem znaleźć sposób rozwiązywania problemów, co jest dobre w życiu, a nie un nessaery problemów zwanych oczek i mówią, że jest to problem oprogramowania i ich przyzwyczajenie go wymienić na nowy. guys dont padły ofiarą takich jak ja dont ever kupić komputer oczek |
|
| |||
| |||
| Jeśli jesteś nowy na komputerach dont go kupić dont think doświadczony facet będzie przez nią albo |
|
| |||
| |||
| oczek up - bałagan xd przyzwyczajenie ich zwrot środków? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nigdy nie słyszałem o nich szczerze mówiąc
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| sam też nie można kupować online? lub z magazynu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Słyszałem o nich, I've always catergorised je lubi Q-Tec, eMachines, itp. ..
|
| |||
| |||
| online, ale nauczyłem moich lekcji i mam nadzieję, inni ludzie mogą nauczyć się od niego. I wish I mógł dostać nowy komputer, ale spędziłem pieniądze już no they wont zwrot środków Mówią, że to nie jest problem ze sprzętem więc nic nie mogą zrobić stałych oprogramowania znowu dla mnie, ale to nadal keeped crahing i ich winę na mnie. nawet moich znajomych powiedział, że to śmieci komputera Powiedział się lepiej dostać 300 funtów dell ![]() The only thing I może zrobić to laugh it off |
|
| |||
| |||
| Co spec, po prostu ciekawi w cenie?
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Myślę Będę monitora i klawiatury, ale zmian na komputerze. czy mogę zacząć od nowa i wymazać oprogramowania i zacząć wszystko od początku, ale tak naprawdę ja dont chcesz dowiedzieć się o budowie komputera jest budowa komputera łatwe? |
|
| |||
| |||
| jego mylące nauczyć ale zrobić sobie sprawę, jak proste może być, i oczekują, komputer został dostarczony z XP / Vista na dysku? |
![]() |
|
| Zakładki |