![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moc sa mi páči a toto miesto som myslel aj vás chlapci vedia, ako i dont chci abys obetí rád mám. Zaplatil som necelých 900 libier počítače udržiava crasing 50/50 máš šancu, že happening softvér je zlé, pretože prevýšenia skutočne používaných nastavenie je všetko zle. Musel som sa dostať do počítača savy priateľa, aby mi pomohol von. môj priateľ trávia hodiny v triedenie veci aj naďalej inconter problémy Keď som sťahovať programy zachrániť to funguje na mojom taťkové dell, ale nie na ok Musel som sťahovať rôzne progames pre túto prácu Musel som nájsť cestu k vyriešeniu problémov, ktoré je dobré v živote, a nie un nessaery problémy zvanej oka a hovoria, že je softvérový problém a zvyknutý vymeniť za novú. kluci dont obetí ako já dont niekedy kúpiť ok počítače |
|
| |||
| |||
| Ak ste novým počítačom dont kúpiť I dont think skúsených chlap by jej ani |
|
| |||
| |||
| ok až - zašpiniť XD zvyknutý, že náhrada vy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nikdy ani nepočuli o nich vo všetkých poctivosť
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| rovnaký, aj ste si kúpiť online? alebo zo skladu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Počul som o nich, som vždy catergorised s podobnými Q-Tec, eMachines, atď ..
|
| |||
| |||
| on-line, ale aj získaných ponaučenia a dúfam, že moje ďalšie ľudí sa môžu učiť od nej. Chcel by som si kúpiť nový počítač, ale aj peniaze už strávil ne, že ste zvyknutý náhrady Hovoria, že sa nejedná o hardvérový problém, tak sa nič tak môžu urobiť fixná softvéru opäť pre mňa ale stále keeped crahing a dali vinu na mňa. aj mojím priateľom povedal, že je nezmysel počítače Povedal aj lepšie dostať 300 libier dell ![]() Jediná vec, čo môžem urobiť, je smiať sa z toho |
|
| |||
| |||
| Čo sa spec pre ňu, jenom zvědavý na cenu?
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Já jsem přemýšlel sa aj priebežne sledovať a na klávesnici, ale zmeny v počítači. alebo môžem začať od piky a vystřílet software a začať znova, ale naozaj i dont sa chcú dozvedieť o vybudovanie počítačovej je vybudovanie počítačového ľahké? |
|
| |||
| |||
| jeho mätúcej učiť, ale tu si uvedomiť, aké jednoduché to môže byť, aj očakávať počítač prišiel s XP / Vista disk? |