![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Волим ово место, а ја сам мислио само нека те момачки ја донт кноткле шта желим да падне као жртва сам. ја платио само под £ 900 рачунар чува црасинг коју је добио 50/50 прилика да се дешава софтвера који је лош, јер стварно не могу бити коришћени подешавања су све у реду. ја је за добити рачунар савы пријатељ хелп ме оут. мој пријатељ провести сате сортирања извадити ствари ја још увек инцонтер проблеми нашто ја скидач програми сте то ради на мојој дадс Делл али не на месх ЈА је скидати различитих прогамес за овај рад ја је да бисте пронашли начине како да реше проблеме, који је добро у животу, а не УН нессаеры проблеми зове месх уп а они кажу да је софтверски проблем и они навика размене за нову. момачки донт зртва пасти попут мене донт икада купити мреже рачунару |
|
| |||
| |||
| Ако сте нови у рачунарима донт куповине ја донт мислити искусан момак би то било по |
|
| |||
| |||
| месх уп - рашчерупати КСД навика поврат они вас? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| никада није ни чуо за њих у свим искреност
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| исти, исто тако си купити онлине? или из трговине. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам чуо од њих, ја сам увек са њима цатергорисед воли од К-ТЕЦ, еМацхинес, итд ..
|
| |||
| |||
| онлине, али сам научила лекцију и моја нада други људи могу да уче од њега. ЈА жеља ЈА могао добити ново рачунар али ЈА трошити новац већ но они навика одобравамо кажу да није хардверски проблем тако да ништа не могу учинити сталних софтвер опет за мене, али још увек кеепед црахинг и Метнувши те окривљујете мене. чак и мојим пријатељима је рекао да је смеће рачунару рече ми бити боље добити £ 300 Делл ![]() Једино што ја могу учинити је смијати се са неким |
|
| |||
| |||
| колико је спец за то, праведан знатижељан за цену?
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| мислим да ће држати монитор и тастатуру али променити рачунар. или ја могу почети од нуле и истрти софтвер и почети све више поново, али ја донт стварно желите сазнати о изградњи рачунару гради рачунар једноставно? |
|
| |||
| |||
| својим збуњујуће, али да би сазнали да ли она коју оствари како једноставан може бити, ја очекујем ваше рачунар је дошао са ксп / виста диск? |