![]() |
|
| |||
| |||
| Bu yer ve i sadece çocuklar I dont gibi sevdiğim kurbanı düşmeye istediğiniz gibi bildirin düşündüm gerçekten seviyorum. Sadece altında 900 YTL ödeme Bilgisayar crasing tutar bu olay bir 50/50 şansı var olarak gerçekten kullanılacak cant yazılım kötü ayar tüm yanlış. Ben bana yardımcı olmak için bir bilgisayar savy arkadaş almak zorunda kaldı. arkadaşım mal çıkışı sıralama saat harcamak Hala inconter sorunları ben benim dads vadi çalışıyor ama ağ üzerinde program kaydetmek indirmek Ben indirmek farklı progames bu çalışmak zorunda Ben bu hayatta ve BM değil nessaery sorunlar olduğu sorunları çözmek için yeni yollar bulmak zorunda kadar ağ adı ve bir yazılım sorun olduğunu ve yeni bir değişim için alışkanlık söylüyorlar. Benim gibi adamlar dont sonbahar kurbanı Hiç bir ağ bilgisayar satın dont |
|
| |||
| |||
| Eğer bilgisayar satın dont yeni başlayan I dont düşünmek deneyimli adam edeceğini tarafından ya |
|
| |||
| |||
| kadar ağ - karıştırmak xD size iade alışkanlık? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hatta onları tüm dürüstlük de duymadım
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Aynı de online satın mi? Mağaza veya. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben onların, hep S gibi-Tec, eMachines, vs .. ile catergorised olduğunuz duymuşsunuzdur
|
| |||
| |||
| Online ama dersini ve diğer insanlar ondan öğrenebilirsiniz umuyoruz. i yeni bir bilgisayar alabilirsiniz ama para zaten harcanan isterdim hayır size iade alışkanlık bu bir donanım sorunu da yapabileceğimiz bir şey bu değil demek Benim için bir sabit yazılım tekrar ama hala crahing keeped ve bana suçu koy. Hatta arkadaşlarım bir çöp bilgisayar olduğunu söyledi Benim daha iyi bir £ 300 Dell almak şöyle buyurmuştur ![]() yapabileceğiniz tek şey i gülerek bir |
|
| |||
| |||
| , sadece fiyat için merak ve bunun için özel nedir?
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| i ekran ve klavye devam eder, ancak bilgisayar değiştirmek düşünme duyuyorum. veya i sıfırdan başlamak ve yazılım yok ve başlamak yeniden ama gerçekten her I dont bilgisayar yapı hakkında bilgi edinmek istiyorum bir bilgisayara kolay inşa ediyor? |
|
| |||
| |||
| onun şaşırtıcı öğrenmek için ama sen nasıl olabilir basit, i bilgisayarınızı XP / Vista diski ile birlikte bekliyoruz farkında mısın? |