![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Ψάχνω να οικοδομήσουν το δικό μου σύστημα. Θέλω μόνο να βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέρη μου σε αυτό το σύστημα θα λειτουργήσει σωστά και είναι σε θέση να επικοινωνούν (αποστολή / λήψη δεδομένων) με άλλα μέρη στο εσωτερικό του συστήματος. Εδώ είναι η κατασκευή: AMD Phenom 9750 Quad Core AM2 + 4MB Cache 2400MHZ Gigabyte GA-MA78GM-US2H AM2 +, AMD780G, mATX, GBE Lan, 1394, HDMI Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick Samsung 500g SATA II 7200rpm Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I HDCP HDMI LG W2242T-BF 22 ιντσών LCD 5ms 8000: 1 D-Sub DVI-D LG 22X SATA H22NS30 + - Super Multi DVD Rewriter Black με Software Thermaltake M9 Midi Tower Black (με 430W PSU) Microsoft Basic Black Value Pack με Optical Mouse. Όλα αυτά τα μέρη είναι από εδώ. Έχω την πρόθεση να χρησιμοποιήσει XP Home Edition, όπως το λειτουργικό σύστημα. Είμαι σε θέση να χρησιμοποιήσει Vista 32bit/64bit στο μέλλον χωρίς καμία αναβάθμιση για το υλικό; Είναι δυνατή η αναβάθμιση σε 4G μνήμης RAM; 32bit σύστημα θα μπορούσε να ακούσει μόνο τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα σύνολο (βίντεο κάρτα μνήμης + μνήμη του συστήματος) των 3.5G της μνήμης RAM Video card (Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I HDCP HDMI) είναι έξω από τη στιγμή απόθεμα. Είμαι σε θέση να χρησιμοποιούν Gigabyte GeForce 9500GT 1G OverClock 650MHz ως υποκατάστατο; Απλά δεν σίγουροι για την περιγραφή των 1G Overclock 650Mhz; Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να προτείνω μια κάρτα οθόνης; Ι dont ανάγκη εξαιρετική κάρτα οθόνης, κάτι το λογικό θα ήταν μια χαρά όπως είμαι μόνο σε Warcraft και Need for Speed Carbon-: χαμόγελο: Προτιμώ να έχουν ασύρματη κάρτα, αλλά απλώς δεν σίγουροι πώς να τα επιλέξετε. Έχω μια ασύρματη σύνδεση ADSL διαθέσιμα. Παρακαλώ βοηθήστε με να επιλέξετε μια ασύρματη κάρτα για την επιφάνεια εργασίας μου. ------------- Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ευγενικές σας βοηθήσει και εκτιμώ κάθε είδος οδηγού / σύσταση ή παρέχει συμβουλές σχετικά με την κατασκευή. Vick |
|
| |||
| |||
| Μην αγοράζετε 2 μονά μπαστούνια της μνήμης RAM, όπως και σε seperatly. Θα πρέπει να τα αγοράζουν, ως σύνολο, οπότε 2 από αυτούς έρχονται σε 1 συσκευασία. Με αυτό τον τρόπο θα είναι όσο το δυνατόν παρόμοιο, το οποίο είναι απαραίτητο για αυτούς να εργαστούν σε λειτουργία DIMM. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Αγορά δύο από το ίδιο μοντέλο σε ένα πακέτο είναι σαν την αγορά δύο χωριστά και στη συνέχεια τη θέση τους στην ίδια σακούλα!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάντε διπλό κλικ browser-πίσω κουμπί συμπεριφορά του IE | lnickolej | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 8 Ιουν 2009 03:44 |
| Δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για την εταιρεία το σύνολο των πελατών μου, διπλά τζάμια | craigbenham | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 10 Μαρ 2009 08:16 |
| Διπλό διάστιχο στο'07 | duskmon10 | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 19 Οκτ 2008 16:55 |
| Παρακαλώ ελέγξτε αυτό ή gaming οικοδομήσουμε! να δούμε τι πιστεύουν και | craiig | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 18 Ιαν 2008 00:42 |
| Κατασκευάστηκε Υπολογιστών Παρακαλούμε Check | FISHKING | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 14 Δεκ. 2007 05:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |