![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Ja sam obličje u izgradnju svoje vlastite sustava. JA pravedan ištanje kako bi bili sigurni da sve moje dijelova u ovaj sustav će ispravno i sposoban za komunikaciju (slanje / primanje podataka) s ostalim dijelovima unutar sustava. Ovdje je moj grade: AMD Phenom 9750 Quad Core AM2 + 2400MHZ 4MB Cache Gigabajt GA-MA78GM-US2H AM2 +, AMD780G, mATX, GBE LAN, 1394, HDMI Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick 500g Samsung 7200rpm SATA II Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-HDCP sam HDMI LG W2242T-BF 22 inčni LCD 5ms 8000: 1 D-Sub DVI-D LG H22NS30 SATA 22X + - Super Multi DVD Rewriter Black sa softverom Thermaltake M9 Midi Tower Black (sa 430W PSU) Microsoft Basic Black Value Pack sa Optical Mouse. Svi dijelovi su od ovog ovdje. Namjeravam koristiti XP Home Edition kao OS. Ja sam u mogućnosti koristiti Vista 32bit/64bit u budućnosti, bez ikakve nadogradnje na njegov hardver? Da li je moguće nadograditi do 4G RAM-a? Čuo 32bit sustav mogao samo mogli pokupiti ukupno (video + memory card system memory) of 3.5G RAM memorije Video kartice (Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-HDCP sam HDMI) je trenutno rasprodan. Ja sam u mogućnosti koristiti gigabajt GeForce 9500GT 1G OverClock 650MHz kao zamjena? Upravo sam ne siguran o opisu 1G Overclock 650Mhz? Mogao te ugoditi predlažemo video karticu? Ja dont morati odličan video card, nešto razumno bi bilo fino jer sam upravo u Warcraft i potrebu za Speed-Carbon: kez: Radije bih da su bežične kartice, ali ne znate kako ih odabrati. Imam bežični ADSL veza dostupna. Ugoditi pomoć mene odaberite bežičnu karticu za moj desktop. ------------- Hvala unaprijed za vašu vrstu pomoći i Cijenim bilo kakav vodič / preporuku ili savjete o izgradnji. Vick |
|
| |||
| |||
| Nemojte kupiti 2 jednokrevetne štapovi RAM-a, kao iu seperatly. Trebali biste ih kupuje kao skup, tako da 2 od njih dolaze u 1 paket. Na taj način oni će biti slično kao što je više moguće, što im je potrebno za rad u DIMM rad. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Kupujete dvoje isti model u jednom paket je isto kao kupnja dvije zasebno, a zatim ih stavite u istu torbu!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dvaput kliknite na pretraživaču natrag gumb ponašanje u IE | lnickolej | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 8. lipnja 2009 03:44 |
| Građevinska tvrtka baza podataka za sve moje bračne glazurom kupaca | craigbenham | Općenito Software Chat | 1 | 10. ožujak 2009 08:16 |
| Dvostruki prored u'07 | duskmon10 | Office & Applications | 4 | 19. listopad 2008 16:55 |
| Provjerite ou ovom gaming grade! vidjeti što misle u | craiig | General Hardware Chat | 8 | 18 siječanj 2008 00:42 |
| Computer Build provjerite | fishking | General Hardware Chat | 2 | 14. prosinac 2007 05:43 |
| Thread Tools | |
| |