![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Én keresem az épület a saját rendszerét. Csak azt akarom, hogy minden az én részei a rendszer nem működne megfelelően, és képes kommunikálni (küldés / fogadás adatok) más részein a rendszeren belül. Itt van a build: AMD Phenom 9750 Quad Core AM2 + 2400mhz 4MB Cache Gigabyte GA-MA78GM-US2H AM2 +, AMD780G, mATX, GBE Lan, 1394, HDMI DDR2 Kingston 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick DDR2 Kingston 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick 500G Samsung SATA II 7200rpm Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I HDCP HDMI LG W2242T-BF 22 "LCD 5ms 8000: 1 D-Sub DVI-D LG H22NS30 SATA 22x + - DVD-Super Multi Rewriter Fekete szoftverrel Thermaltake M9 Midi Tower Black (a 430W tápegység) Microsoft Basic Black Value Pack optikai egér. Mindezek részei a itt. Azt szeretné használni XP Home Edition operációs rendszer, mint a. Én tudni használni Vista 32bit/64bit a jövőben anélkül, hogy frissítse a hardver? Lehet, hogy frissítsen 4G RAM? Heard 32bit rendszer csak vedd összesen (videó memória kártya + rendszer memória) a 3.5G RAM memória Videokártya (Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I HDCP HDMI) van raktáron jelenleg. Én tudni használni Gigabyte GeForce 9500GT 1G OverClock 650MHz, mivel a helyettesítő? Csak nem biztos abban, hogy a leírás az 1G Overclock 650MHz? Tudna ön legyen szíves sugallják videokártya? I dont szükség kiváló videokártya, valami ésszerű lenne szép, mint én most a warcraft és a Need for Speed-Carbon: grin: Jobban van a vezeték nélküli kártya, de most nem tudja, hogyan válassza ki azokat. Van egy vezeték nélküli ADSL kapcsolat. Kérem, segítsen nekem válasszon ki egy vezeték nélküli kártya az én asztalon. ------------- Köszi előre is szíves segíteni és Értékelem semmiféle útmutató / ajánlás vagy tanácsot ad a buildszám. Vick |
|
| |||
| |||
| Ne vásároljon 2 egyszemélyes botszékek RAM, mint seperatly. Meg kell vásárolni, mint egy sor, így a 2 is bejön 1 csomag. Így lesz, mint a hasonló lehetséges, ami szükséges ahhoz, hogy munkát DIMM működését. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Vásárlás kettő ugyanazt a modellt egy csomagot, mint két külön felvásárlási majd üzembe azokat ugyanolyan táskát!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Double-click böngésző Vissza gombját viselkedés IE | lnickolej | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 8. június 2009 03:44 |
| Building a vállalati adatbázis minden az én kettős üvegezés ügyfelek | craigbenham | General Chat szoftver | 1 | 10. március 2009 08:16 |
| Double Spacing in'07 | duskmon10 | Office & Applications | 4 | 19. október 2008 16:55 |
| Kérjük, ellenőrizze, vagy szerencsejáték-e építeni! mit gondolsz, u | craiig | Általános fémáru Chat | 8 | 18. január 2008 00:42 |
| Számítógép Testfelépítés Ellenőrizze | fishking | Általános fémáru Chat | 2 | 14. december 2007 05:43 |
| Téma eszközök | |
| |