![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Ieškau pastato į savo sistemą. Aš tik noriu įsitikinti, kad visos mano dalys ši sistema veiktų tinkamai ir sugebėti bendrauti (siųsti / gauti duomenis) su kitomis dalimis per sistemą. Čia yra mano sudėjimas: AMD Phenom 9.750 Quad Core AM2 + 2400MHz 4MB Cache GIGABYTE GA-MA78GM-US2H AM2 + AMD780G, mATX, GbE LAN, 1394, HDMI Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick Samsung 500G SATA II 7200rpm Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I HDCP HDMI LG W2242T-BF 22 "LCD 5ms / 8000: 1 D-Sub DVI-D LG H22NS30 SATA 22x + - Super Multi DVD reWriter Juoda su įranga Thermaltake M9 Midi Tower Black (su 430W PSU) Microsoft Basic Black Value Pack su Optical Mouse. Visos šios dalys yra nuo čia. Aš ketinu naudoti XP Home Edition su savo OS. Ar galiu naudoti Vista 32bit/64bit ateityje be jo įrangos atnaujinimą? Ar galima pereiti prie 4G RAM? Heard 32bit sistemos gali tik gali pasirinkti viso (vaizdo plokštės atminties + atminties sistema) iš 3.5G atminties RAM Vaizdo plokštė (Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I HDCP HDMI) yra iš akcijų metu. Ar galiu naudoti Gigabyte GeForce 9500GT 1G OverClock 650MHz kaip jo pakaitalas? Aš tiesiog nežinote apie 650MHz Overclock 1G aprašymas? Gal galėtumėte pasiūlyti vaizdo plokštę? I dont reikia puikios vaizdo plokštės, ko pagrįstai būtų gerai, kaip aš ką tik į Warcraft ir Need For Speed-Carbon: grin: Norėčiau turėti bevielio ryšio kortelę, o tiesiog nežinote, kaip juos atrinkti. Turiu bevielę ADSL ryšys. Prašome padėti man pasirinkti WIRELESS CARD mano darbastalio. ------------- Ačiū iš anksto už Jūsų mielai padės ir aš vertinu bet vadovas rūšiuoti / rekomendaciją arba patarti dėl statybų. Vick |
|
| |||
| |||
| Nepirkite 2 viengulės lazdos RAM, kaip seperatly. Turėtumėte juos pirkti, kaip nustatyti, kad 2 iš jų ateis Pack 1. Tokiu būdu jie bus kiek įmanoma panašesnį, kuri būtina jiems dirbti DIMM operacijos. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Perkant du to paties modelio, viename pakete yra tik kaip perkant du atskirai ir po to juos į tą patį maišą!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dukart spustelėkite naršyklės mygtuką "Atgal" elgesio, IE | lnickolej | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 8 birželis 2009 03:44 |
| Statybos įmonės duomenų bazę visų mano dvigubi stiklai klientams | craigbenham | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Kovas 10, 2009 08:16 |
| Dvivietis tarpų '07 | duskmon10 | Office Suites & Applications | 4 | 19 spalis 2008 16:55 |
| Patikrinkite ou šio žaidimo statyti! See what u think | craiig | General Hardware Chat | 8 | 18 sausis 2008 00:42 |
| Computer Build Prašome Patikrinkite | FISHKING | General Hardware Chat | 2 | 14 gruodis 2007 05:43 |
| Temos įrankiai | |
| |