![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi guys,
Es raugos ēka savu sistēmu. Es tikai gribu pārliecināties, visas manas daļas, šī sistēma darbotos pareizi un spēj sazināties (nosūta / saņem datus) un citas detaļas, kas atrodas sistēmā. Te ir mana pamatu: AMD Phenom 9.750 Quad Core AM2 + 2400MHz 4MB Cache GIGABYTE GA-MA78GM-US2H AM2 + AMD780G, mATX, Gbe Lan, 1394, HDMI Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick Samsung 500G SATA II 7200rpm Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I HDCP HDMI LG W2242T-BF 22 collu LCD 5ms 8000: 1 D-Sub DVI-D LG H22NS30 SATA 22X + - Super Multi DVD Rewriter Melns ar Programmatūra Thermaltake M9 Midi Tower Black (ar 430W PSU) Microsoft Basic Black Value Pack ar Optical Mouse. Visi šīs daļas ir no šeit. Es plānoju izmantot XP Home Edition, jo tā OS. Es varētu izmantot Vista 32bit/64bit nākotnē bez uzlabot savu datortehniku? Vai ir iespējams uzlabot, lai 4G RAM? Heard 32bit sistēma varētu tikai spēj uzņemt kopumā (video kartes atmiņas + sistēmas atmiņu) of 3.5G atmiņas RAM Video karte (Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I HDCP HDMI) nav pieejama pašlaik. Es varētu izmantot Gigabyte GeForce 9500GT 1G OVERCLOCK 650MHz tās aizstāt? Es tikai neskaidrs apraksts 650MHz 1G OVERCLOCK? Vai jūs, lūdzu, ieteikt video karti? I dont nepieciešams lielisks video karti, kaut ko, saprātīgi būtu naudas kā es esmu tikai vērā warcraft un Need for Speed-Carbon: smīns: Es gribētu, lai ir bezvadu karti bet vienkārši nav pārliecināta, kā tos atlasīt. Man ir bezvadu ADSL pieslēgumu pieejams. Lūdzu, palīdziet man izvēlēties bezvadu karti manu desktop. ------------- Paldies jau iepriekš par Jūsu palīdzību un I appreciate any veida guide / ieteikumu vai padomu par būvniecību. Vick |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nepērk 2 vienu spieķi RAM, kā seperatly.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
Pērk divus paša modeļa vienas paciņas, tāpat kā pērk divi atsevišķi un tad liekot tos vienā maisā!
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|