![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Jestem pod budowę własnego systemu. Chcę, aby upewnić się, wszystkie moje części tego systemu będzie działać prawidłowo i może komunikować się (wysyłanie / odbieranie danych) z innymi częściami w ramach systemu. Oto moja zbudować: AMD Phenom 9750 Quad Core AM2 + 2400MHZ 4MB Cache Gigabyte GA-MA78GM-US2H AM2 + AMD780G, mATX, GBE Lan, 1394, HDMI Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick Samsung 500g SATA II 7200rpm Asus GF9500 512M Magic gniazd PCIe2.0 DVI-I HDCP HDMI LG W2242T-BF 22 cali LCD 5ms 8000: 1 D-Sub DVI-D LG H22NS30 SATA 22x + - Super Multi DVD Rewriter Black Software Thermaltake M9 Midi Tower Black (z 430W PSU) Microsoft Basic Black Value Pack z Optical Mouse. Wszystkie te części są z tu. Mam zamiar korzystać z XP Home Edition jako OS. Jestem w stanie wykorzystać Vista 32bit/64bit w przyszłości bez żadnych aktualizacji na swoim sprzętem? Czy możliwe jest uaktualnienie do 4G RAM? Heard 32bit system mógłby tylko mogli wybrać ogółem (wideo karty pamięci + pamięci systemowej) z 3.5G pamięci RAM Karta wideo (Asus GF9500 512M Magic gniazd PCIe2.0 DVI-I HDCP HDMI) jest w stanie obecnie. Jestem w stanie wykorzystać Gigabyte GeForce 9500GT 1G Overclock 650MHz jako substytut? Ja po prostu nie wiesz o opis 1G Overclock 650MHz? Proszę sugerować karty graficznej? I dont potrzeba doskonała karta graficzna, coś rozsądnym byłoby dobrze jak ja tylko w warcraft i Need for Speed Carbon-: grin: Wolę mieć bezprzewodowej karty ale nie wiesz jak je wybrać. Mam bezprzewodowe połączenie ADSL dostępne. Proszę mi pomóc wybrać bezprzewodowej karty pulpicie. ------------- Thanks in advance for your rodzaju pomoc i Doceniam jakichkolwiek instrukcji / zalecenia lub opinii na temat kompilacji. Vick |
|
| |||
| |||
| Nie kupuj 2 pojedyncze paluszki RAM, tak jak w seperatly. Należy kupować je jako zbiór, więc z nich pochodzi 2 w 1 opakowanie. W ten sposób będą one podobne jak to możliwe, co jest niezbędne do pracy w DIMM operacji. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Kupno dwóch z tego samego modelu w jednym opakowaniu, podobnie jak zakupu dwóch oddzielnie, a następnie wprowadzanie ich w tej samej torebce!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |