![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Já se koukám do budovania svojho vlastného systému. Ja len chcem, aby sa ubezpečil, všetky moje časti v tomto systéme by fungovať správne a je schopný komunikovať (odosielanie / prijímanie dát) s inými časťami v rámci systému. Tu je moja postava: AMD Phenom 9750 Quad Core AM2 + 2400MHz 4 MB Cache Gigabyte GA-MA78GM-US2H AM2 +, AMD780G, mATX, GbE LAN, 1394, HDMI Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Single Stick Samsung 500g SATA II 7200rpm Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I, HDCP HDMI LG W2242T-BF 22 palce LCD 5ms 8000: 1 D-Sub DVI-D LG H22NS30 SATA 22x + - Super Multi DVD Rewriter Čiernej s softvér Thermaltake M9 Midi veža Black (s 430W PSU) Microsoft Základné Black Hodnota Pack s optickou myšou. Všetky tieto časti sú od tady. Hodlám používať XP Home Edition, pretože jeho OS. Som schopný použiť Vista 32bit/64bit v budúcnosti bez toho, aby o jeho upgrade hardware? Je možné vykonať upgrade na 4G RAM? Poèul 32bit systém by sa len mohli vybrať spolu (grafickú kartu, pamäť + systémovej pamäte) z 3.5G pamäte RAM Grafická karta (Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I, HDCP HDMI) je v súčasnosti na sklade. Som schopný použiť Gigabyte GeForce 9500GT 1G přetaktování 650MHz ako náhradka? Jenom si nejsem jistá o opis 1G přetaktování 650MHz? Mohli by ste mi prosím odporučiť grafickú kartu? I dont potrebovať vynikajúce grafickou kartou, čo by bolo primerané pokuty ako já jen do Warcraft a Need for Speed-Carbon: ušklíbnout: Najradšej by som si bezdrôtovú kartu, ale len si nejsem jistá, jak je vybrali. Mám bezdrôtový ADSL pripojenie k dispozícii. Prosím, pomôžte mi vybrať bezdrôtovú kartu pre môj desktop. ------------- Ďakujem vopred za vašu pomoc a druhu Vážim si nejakú príručku / odporúčaní alebo poradenstva v oblasti výstavby. Vick |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebudú kupovať 2 jednolůžkové palice RAM, rovnako ako v seperatly.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Nákup dvoch z rovnakého modelu v jednom paketu je ako nákupný dvomi nezávisle a potom ocitnú v rovnakom vreci!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dvojitým kliknutím prehliadači tlačidlo Späť-správania v IE | lnickolej | Web Design, hosting & SEO | 0 | 8 júna 2009 03:44 |
| Stavebná spoločnosť, databázy pre všetkých svojich zákazníkov dvojskla | craigbenham | Všeobecné Software Chat | 1 | 10. marec 2009 08:16 |
| Dvojlôžková Medzery v'07 | duskmon10 | Office & Aplikácie | 4 | 19. októbra 2008 16:55 |
| Prosím skontrolujte ou tejto herné stavať! vidieť, čo u think | craiig | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 18. január 2008 00:42 |
| Skontrolujte, či v počítači Kompiluje | fishking | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 14. decembra 2007 05:43 |
| Thread Tools | |
| |