![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Çocuklar, Kendi sistemi binaya arıyorum. Sadece emin Bu sistem tüm parçalar düzgün işlevi ve iletişim mümkün (gönderme / veri almak) sistem içinde diğer bölümleri ile yapmak istiyorum. Burada inşa benim ise: AMD Phenom 9750 Quad Core AM2 + 2400MHZ 4MB Önbellek Gigabyte GA-MA78GM-US2H AM2 +, AMD780G, mATX, GBE Lan, 1394, HDMI Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Tek Stick Kingston DDR2 1G PC6400 800 DDR2 RAM (Tek Stick Samsung 500G SATA II 7200rpm Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I HDCP HDMI LG W2242T-BF 22 inç D-Sub DVI 5ms 8000: 1 LCD-D LG H22NS30 SATA 22X + - Super Multi DVD Rewriter Siyah Yazılımı ile Thermaltake M9 Midi Tower Siyah 430W PSU () ile Microsoft Basic Siyah Fiyat Pack Optik Fare ile. Tüm bu parçalar vardır burada. Ben onun işletim sistemi olarak XP Home Edition kullanmak niyetindeyiz. Ben gelecekte donanım herhangi bir yükseltme olmadan Vista 32bit/64bit kullanabilir miyim? Bu 4G RAM yükseltmek mümkün mü? 32bit sistem Heard sadece toplam (video kart hafızası seçmek için + sistem belleği) bellek 3.5G RAM ve mümkün olabilir Ekran kartı (Asus GF9500 512M Magic PCIE2.0 DVI-I HDCP HDMI) dışarı hisse senedinin şu anda. Ben onun yerine Gigabyte GeForce 9500GT 1G overclock 650MHz kullanabilir miyim? Sadece 1G overclock 650MHz için bir açıklama hakkında emin değilim? Bir ekran kartı önerir misiniz? I dont mükemmel bir ekran kartı gerekiyor, bir şeyler makul iyi olurdu ben sadece şarkı sözleri, ve Need for Speed-Karbon: sırıtmak am: Ben ancak sadece nasıl seçmek için emin değilim kablosuz kartınız varsa tercih. Bir kablosuz ADSL bağlantısı vardır. Lütfen bana masaüstü için bir kablosuz kartı seçin yardımcı olur. ------------- Senin tür yardım için şimdiden teşekkür ederiz ve rehber her türlü / veya öneri olarak tavsiye ederiz. Vick |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi seperatly RAM 2 tek sopalarla satın etmeyin.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bir paket içinde sadece iki ayrı satın alma gibi iki aynı modeli Alış sonra aynı çantaya koyarak onları!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |