menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Nekonečné problémy, Windows zvyklý Start Now

Reply

Thread Nástroje
Old 12 leden 2008, 12:43
Nový člen skupiny

Default Nekonečné problémy, Windows zvyklý Start Now

Dobře, tak trochu lety zemřel můj starý počítač. Dostal jsem některé nové díly, připojen je všechny, a pak jsem měla problémy se zaváděním nahoru. Nakonec jsem nalezl Sata HDD pro instalaci nového OS na to získat co jde. Vše bylo skvělé pracovní a bit. Byl jsem instalaci všech ovladačů a chystal použít svůj nový CPU, ale když jsem se pokusil znovu, je zvyklý jít kolem oken ložné obrazovce, je zátěží pro bit, pak vypne! A pokud chci jít v nouzovém režimu, to jen restartuje. Znamená to znít jako hardwarový problém?

Také jako nápad, šrouby pro mé cpu fanoušek projít deska a dotýkat backplate (setřít rozdíl mezi risers) je to problematické?
Any ideas?
Old 12. ledna 2008, 13:04
Dárce Skupina

zkuste opravit instalaci systému Windows se svými okny cd v první řadě, je-li jej vypnout, během které pak bych být kování, jinak je to problém s instalací systému Windows s největší pravděpodobností

Můj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základní deska:
Asus P5N-E
Paměť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mrtvý
Case / PSU:
Generic věc, Generic PSU
Chlazení:
Žalman 92 mm
Síť / Internet:
palubě
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operační systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 13 leden 2008, 02:06
Dárce Skupina

Citace:
Také jako nápad, šrouby pro mé cpu fanoušek projít deska a dotýkat backplate (setřít rozdíl mezi risers) je to problematické?
Ano, pokud máte na mysli, že jsou dojemné případu. Jste zapomněli nainstalovat vaše standoffs a hned je to zkrat.

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows začít problémy. proyal03 Operační systémy Windows 12 29. Září 2008 11:49
Windows zvyklý začít ghbnic Operační systémy Windows 4 11. května 2008 14:27
Změnou Ram nyní počítač zvyklý začít HELP! kkhimji2001 Procesory, základní desky & RAM 17 22. duben 2008 11:51
Běžel využití disku a nyní oken zvyklý začít emmajw4 Operační systémy Windows 3 16. únor 2008 13:02
Můj počítač zvyklý spuštění OS! ashaiba Obecné Hardware Chat 2 14. listopadu 2007 11:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.