![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobře, tak trochu lety zemřel můj starý počítač. Dostal jsem některé nové díly, připojen je všechny, a pak jsem měla problémy se zaváděním nahoru. Nakonec jsem nalezl Sata HDD pro instalaci nového OS na to získat co jde. Vše bylo skvělé pracovní a bit. Byl jsem instalaci všech ovladačů a chystal použít svůj nový CPU, ale když jsem se pokusil znovu, je zvyklý jít kolem oken ložné obrazovce, je zátěží pro bit, pak vypne! A pokud chci jít v nouzovém režimu, to jen restartuje. Znamená to znít jako hardwarový problém? Také jako nápad, šrouby pro mé cpu fanoušek projít deska a dotýkat backplate (setřít rozdíl mezi risers) je to problematické? Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste opravit instalaci systému Windows se svými okny cd v první řadě, je-li jej vypnout, během které pak bych být kování, jinak je to problém s instalací systému Windows s největší pravděpodobností
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows začít problémy. | proyal03 | Operační systémy Windows | 12 | 29. Září 2008 11:49 |
| Windows zvyklý začít | ghbnic | Operační systémy Windows | 4 | 11. května 2008 14:27 |
| Změnou Ram nyní počítač zvyklý začít HELP! | kkhimji2001 | Procesory, základní desky & RAM | 17 | 22. duben 2008 11:51 |
| Běžel využití disku a nyní oken zvyklý začít | emmajw4 | Operační systémy Windows | 3 | 16. únor 2008 13:02 |
| Můj počítač zvyklý spuštění OS! | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 2 | 14. listopadu 2007 11:10 |
| Thread Nástroje | |
| |