![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, μέχρι λίγο πριν πεθάνει μου παλιό υπολογιστή. Έχω κάποια νέα τμήματα, βουλώνονται em σε όλα, και τότε είχα πρόβλημα μέχρι την εκκίνηση. Τέλος, βρήκα μια Sata hdd να εγκαταστήσετε ένα νέο λειτουργικό σύστημα για να τρέχει πράγματα. Τα πάντα ήταν μεγάλη εργασίας για λίγο. Με την εγκατάσταση όλων των οδηγών, και ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει το νέο μου CPU, αλλά όταν προσπάθησα να επανεκκινήσετε, αυτό wont go παρελθόν η οθόνη φόρτωσης των Windows, φορτώνει για λίγο, τότε τερματίζεται η λειτουργία του! Κι αν προσπαθήσω να πάω σε ασφαλή λειτουργία, απλώς επανεκκίνηση. Μήπως αυτό ακούγεται σαν ένα πρόβλημα υλικού; Επίσης, ως δεύτερη, για τις βίδες μου cpu fan πάει μέσω της μητρικής πλακέτας και αγγίζετε το backplate, (κλείσιμο του χάσματος μεταξύ των risers) είναι προβληματικό αυτό; Κάθε Ιδέες; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| προσπαθήστε να επιδιορθώσετε την εγκατάσταση των Windows με το CD των Windows πρώτα και κύρια, αν τερματίζεται η λειτουργία του κατά τη διάρκεια ότι τότε είχε να σχετίζονται με το υλικό, άλλως είναι ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση των Windows πιο πιθανό
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows ξεκινούν τα προβλήματα. | proyal03 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 29η Σεπ 2008 11:49 |
| Windows συνηθίζει έναρξη | ghbnic | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 11η Μαΐου 2008 14:27 |
| Αλλαγή Ram τώρα υπολογιστή συνηθίζει έναρξη HELP! | kkhimji2001 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 17 | 22 Απρ 2008 11:51 |
| Ran ανάκτηση δίσκο και τώρα παράθυρα συνηθίζει έναρξη | emmajw4 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 16 Φεβ 2008 13:02 |
| Ο υπολογιστής μου συνηθίζει ξεκινήσει η OS! | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 14 Νοε 2007 11:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |