manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Endless Problems, Windows navika Početak odmah

Reply

Thread Tools
Old 12 siječanj 2008, 12:43
Novi član grupe

Default Endless Problems, Windows navika Početak odmah

Dobro, pa malo prije moje staro računalo umro. Dobio sam neke nove dijelove, em sve u priključen, a onda sam imala poteškoća booting up. Napokon sam pronašao Sata hdd instalirati novi os na stvari da se dešava. Sve je bilo odlično rade za zalogaj. Bio sam instalaciju svih drivera, i uzimajući spremni koristiti svoje nove CPU, ali našto JA pokušao to ponovno pokretanje, Internet navika ići mimo Windows loading screen, ona opterećenja za nešto, onda isključi! I ako ja pokušati ići u sigurnom načinu rada, samo restartuje. Da li to zvuk poput hardverskih problema?

Također, kao zakašnjela misao, s vijcima za moj CPU fan kroz matične ploče i dodirom na zadnji zid, (zatvaranje jaza između risers) je taj problematični?
Bilo koji ideja?
Old 12 siječanj 2008, 13:04
Donatorska Grupa

pokušati popraviti windows instalaciju sa vašim Windows CD svega, ako se isključi onda je vrijeme da bi se hardver povezanih, inače to je problem sa windows instalaciju najvjerojatnije

My System: hAvAAck Build 3

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Matične ploče:
Asus P5N-E
RAM memorija:
GSkill 4GB DDR2
Grafička kartica (e):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optički pogon (e):
Mrtav
Case / PSU:
Generic Case, Generic PSU
Hlađenje:
Zalman 92mm
Network / Internet:
onboard
Monitor (e):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operacijski sustav (e):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old 13 siječanj 2008, 02:06
Donatorska Grupa

Quote:
Također, kao zakašnjela misao, s vijcima za moj CPU fan kroz matične ploče i dodirom na zadnji zid, (zatvaranje jaza između risers) je taj problematični?
Da, ako ste mislili oni dirljiv slučaj. Zaboravili ste instalirali vaš standoffs i sada je na kratko.

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows start up probleme. proyal03 Windows Operating Systems 12 29. Ruj 2008 11:49
Windows navika start ghbnic Windows Operating Systems 4 11. svibanj 2008 14:27
Promjena Ram sada pokrenuti računalo navika POMOZITE! kkhimji2001 CPU, Matične ploče i RAM 17 22. travanj 2008 11:51
Ran recovery disk i sada prozori navika start emmajw4 Windows Operating Systems 3 16. veljača 2008 13:02
Moje računalo ima običaj početi OS! ashaiba General Hardware Chat 2 14. studeni 2007 11:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.