![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobro, pa malo prije moje staro računalo umro. Dobio sam neke nove dijelove, em sve u priključen, a onda sam imala poteškoća booting up. Napokon sam pronašao Sata hdd instalirati novi os na stvari da se dešava. Sve je bilo odlično rade za zalogaj. Bio sam instalaciju svih drivera, i uzimajući spremni koristiti svoje nove CPU, ali našto JA pokušao to ponovno pokretanje, Internet navika ići mimo Windows loading screen, ona opterećenja za nešto, onda isključi! I ako ja pokušati ići u sigurnom načinu rada, samo restartuje. Da li to zvuk poput hardverskih problema? Također, kao zakašnjela misao, s vijcima za moj CPU fan kroz matične ploče i dodirom na zadnji zid, (zatvaranje jaza između risers) je taj problematični? Bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokušati popraviti windows instalaciju sa vašim Windows CD svega, ako se isključi onda je vrijeme da bi se hardver povezanih, inače to je problem sa windows instalaciju najvjerojatnije
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows start up probleme. | proyal03 | Windows Operating Systems | 12 | 29. Ruj 2008 11:49 |
| Windows navika start | ghbnic | Windows Operating Systems | 4 | 11. svibanj 2008 14:27 |
| Promjena Ram sada pokrenuti računalo navika POMOZITE! | kkhimji2001 | CPU, Matične ploče i RAM | 17 | 22. travanj 2008 11:51 |
| Ran recovery disk i sada prozori navika start | emmajw4 | Windows Operating Systems | 3 | 16. veljača 2008 13:02 |
| Moje računalo ima običaj početi OS! | ashaiba | General Hardware Chat | 2 | 14. studeni 2007 11:10 |
| Thread Tools | |
| |