kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Végtelen a problémák, a Windows Start szokás Most

Reply

Téma eszközök
Old Január 12, 2008, 12:43
Új tag Csoport

Default Végtelen a problémák, a Windows Start szokás Most

Rendben, így egy kicsit ezelőtt régi számítógép meghalt. Van néhány új részek csatlakoztatva itt minden, aztán már baj indítással fel. Végül találtam egy SATA HDD telepíteni egy új operációs rendszerét, hogy a dolgok mentek. Minden nagy munka volt egy kicsit. Én voltam az összes illesztőprogram telepítése, és felkészülnek arra, hogy használja az új CPU, de amikor megpróbáltam újraindítani, akkor szokott menni korábban a Windows loading képernyő, hogy betölti egy kicsit, majd leáll! És ha megpróbálom, hogy csökkentett módban, csak újraindul. Vajon ez hangzik, mint egy hardver probléma?

Emellett, mint egy utógondolat, a csavarokat az én CPU ventillátor segítségével az alaplap, és érjen a backplate (záró közötti rés hevederek) ez problémát?
Any ideas?
Old Január 12, 2008, 13:04
Donor Group

próbálja megjavítani a Windows telepítő a Windows CD első és legfontosabb, ha leáll során, hogy akkor lenne a kapcsolódó hardver, egyébként ez a probléma a Windows telepítése legvalószínűbb

My System: hAvAAck Build 3

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Alaplap:
Asus P5N-E
RAM memória:
GSkill 4GB DDR2
Grafikus kártya (k):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optikai meghajtó (k):
Halott
Case / tápegység:
Generic Case, Generic PSU
Hűtés:
Zalman 92mm
Hálózat / Internet:
fedélzeten
Monitor (ok):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operációs rendszer (ek):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64 bites
Old Január 13, 2008, 02:06
Donor Group

Idézet:
Emellett, mint egy utógondolat, a csavarokat az én CPU ventillátor segítségével az alaplap, és érjen a backplate (záró közötti rés hevederek) ez problémát?
Igen, ha úgy érted, they're érnek a helyzet. Elfelejtette, hogy telepítse a standoffs, és most már rövidzár.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows indítási problémák. proyal03 A Windows operációs rendszerek 12 29. Szeptember 2008 11:49
Windows szokás kezdeni ghbnic A Windows operációs rendszerek 4 11. május 2008 14:27
Changing Ram most számítógépes szokás kezdeni HELP! kkhimji2001 Processzorok, alaplapok és RAM 17 22. április 2008 11:51
Ran helyreállítási lemez és most windows szokás kezdeni emmajw4 A Windows operációs rendszerek 3 16. február 2008 13:02
A számítógép szokás kezdeni az OS! ashaiba Általános fémáru Chat 2 14. november 2007 11:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.