![]() |
|
| |||
| |||
| טוב, אז קצת לפני המחשב הישן שלי מת. יש לי כמה חלקים חדשים, הכל פקוק אותם, ולאחר מכן היו לי בעיות באתחול למעלה. לבסוף מצאתי SATA HDD להתקין מערכת הפעלה חדשה על מנת לקבל דברים בדרך. הכל היה נהדר לעבוד קצת. הייתי כל להתקין את מנהלי ההתקנים, וכן מתכונן להשתמש CPU החדש שלי, אבל כאשר ניסיתי להפעיל מחדש את זה, זה הולך הרגל עבר את מסך הטעינה של Windows, הוא טוען קצת, ולאחר מכן נסגר! ואם אני מנסה להכנס במצב בטוח, זה פשוט מחדש. האם זה נשמע כמו בעיית חומרה? כמו כן, לאחר כקובץ, ברגים את המאוורר CPU שלי לעבור את לוח האם ו נוגעים backplate, (לסגור את הפער בין risers) זה בעייתי? יש לך רעיונות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לתקן את התקנת Windows באמצעות תקליטור Windows בראש ובראשונה, אם הוא נסגר לאחר מכן, כי במהלך זה יהיה קשור בחומרה, אחרת זה בעיה עם התקנת Windows סביר להניח
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות הפעלה של Windows. | proyal03 | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 29 ספטמבר 2008 11:49 |
| הפעל את Windows wont | ghbnic | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 11th May 2008 14:27 |
| שינוי ראם wont להתחיל עכשיו המחשב עזרה! | kkhimji2001 | CPUs, Motherboards & RAM | 17 | 22 אפריל 2008 11:51 |
| רן שחזור דיסק ועכשיו Windows wont התחלה | emmajw4 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 16th פברואר 2008 13:02 |
| המחשב שלי רגיל להפעיל את מערכת ההפעלה! | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 14th נובמבר 2007 11:10 |
| שרשרת כלים | |
| |