menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Nekonečné problémy, Windows zvyknutý Start Now

Reply

Thread Tools
Old 12 január 2008, 12:43
Nový člen skupiny

Dobre, tak trochu rokmi zomrel môj starý počítač. Dostal som niektoré nové diely, pripojený je všetky, a potom som mala problémy so zavádzaním hore. Nakoniec som našiel Sata HDD pre inštaláciu nového OS na to získať čo ide. Všetko bolo skvelé pracovné a bit. Bol som inštalácii všetkých ovládačov a chystal použiť svoj nový CPU, ale keď som sa pokúsil znova, je zvyknutý ísť okolo okien ložnej obrazovke, je záťažou pre bit, potom vypne! A ak chcem ísť v núdzovom režime, to len reštartuje. Znamená to znieť ako hardvérový problém?

Tiež ako nápad, skrutky pre mojej cpu fanúšik prejsť doska a dotýkať backplate (zotrieť rozdiel medzi risers) je to problematické?
Any ideas?
Old 12. januára 2008, 13:04
Darcu Skupina

skúste opraviť inštaláciu systému Windows so svojimi oknami cd v prvej rade, je-li ho vypnúť, počas ktoré potom bych byť kovanie, inak je to problém s inštaláciou systému Windows s najväčšou pravdepodobnosťou

Môj systém: hAvAAck Kompiluje 3

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Základná doska:
Asus P5N-E
Pamäť RAM:
GSkill 4GB DDR2
Grafické karty (s):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optická mechanika (s):
Mŕtvy
Case / PSU:
Generic vec, Generic PSU
Chladenie:
Žalman 92 mm
Sieť / Internet:
palube
Monitor (s):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operačný systém (y):
MS Vista ULT, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 13 január 2008, 02:06
Darcu Skupina

Citácia:
Tiež ako nápad, skrutky pre mojej cpu fanúšik prejsť doska a dotýkať backplate (zotrieť rozdiel medzi risers) je to problematické?
Áno, ak máte na mysli, že sú dojemné prípadu. Ste zabudli nainštalovať vaše standoffs a hned je to skrat.

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.