мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Ендлесс Проблемс, Уиндоус навика Почетак одмах

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. Мар 2008, 12:43
Нови члан групе

Добро, па мало пре моје старо рачунар умро. Добио сам неке нове делове, ем све у прикључен, а онда сам имала потешкоћа боотинг уп. Напокон сам пронашао Сата ХДД инсталирате нови ос на ствари да се дешава. Све је било одлично раде за залогај. Био сам инсталацију свих драјвера, и узимајући спремни користити своје нове ЦПУ, ипак нашто ЈА суђен за поновно покретање, то навика ићи код Уиндоус лоадинг сцреен, она оптерећења за нешто, онда искључи! И ако ја покушати ићи у безбедном начину рада, само рестартује. Да ли то звук сличан хардверских проблема?

Такође, као закаснеле мисао, са вијцима за мој ЦПУ фан кроз матичне плоче и додиром на задњи зид, (затварање јаза између рисерс) је тај проблематични?
Било који идеја?
Old 12 јан 2008, 13:04
Донаторска Група

покушати поправити уиндоус инсталацију са вашим Уиндоус ЦД свега, ако се искључи онда је време да би се хардвер повезаних, иначе то је проблем са уиндоус инсталацију највероватније

Мы Сыстем: хАвААцк Буилд 3

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750@2.67ГХз
Матичне плоче:
Асус П5Н-Е
РАМ меморија:
ГСкилл 4ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
ЕВГА НВИДИА е-ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
Самсунг 500ГБ @ 7200рпм
Оптички погон (е):
Мртав
Цасе / псу:
Генериц Цасе, Генериц псу
Хлађење:
Залман 92мм
Нетуорк / Интернет:
онбоард
Монитор (е):
Делл 2408УФП Ултрасхарп 2048 24 "
Оперативни систем (е):
МС Виста Улт, Убунту 7,10 64-Бит
Old 13. Мар 2008, 02:06
Донаторска Група

Куоте:
Такође, као закаснеле мисао, са вијцима за мој ЦПУ фан кроз матичне плоче и додиром на задњи зид, (затварање јаза између рисерс) је тај проблематични?
Да, ако сте мислили они дирљиве случај. Заборавили сте инсталирали ваш стандоффс и сада је на кратко.

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц