![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No Heres problém: Mám USB 2.0 PCI karta v mém počítači. Šel jsem a kontrolovány v Device Manager a vše bylo v pořádku, tak jsem zapojen do MP3 nabíječku s nic na něm a můj počítač vypněte a zapněte zvyklý. Může někdo pomoct?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odpojte síťové napájení po dobu 30 sekund, potom to zkuste znovu k moci jej.
| |||
| |||
| Síťové moc ... Stejně jako zásuvka? |
|
| |||
| |||
| Jo, je čistá energie na PC a obnoví všecko. Což je dobrý nápad, jak to vypadá jako něco zkratovaným ven. |
|
| |||
| |||
| a nebo bez karty? |
|
| |||
| |||
| Byla to práce s kartou bylo v ne? Zní to jako lead/mp3 nabíječku zavinil tak, že odpojíte první. |
|
| |||
| |||
| Tam wasn't něco na nabíječku v době Jo a řidiči nebyli instalaci právo |
|
| |||
| |||
| Jediný důvod k počítači není zapnutí je kování. Takže ... odzátkovat co připojit, když je vypnutý, odpojte síťový za 30 sekund a zkuste to moc jej. |
|
| |||
| |||
| OK |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| IE8 navigační lišta černá | tan zhiyong | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 2.října 2009 09:46 |
| Black & White 2! Pomoc! | matt123456789 | PC a herní konzole | 1 | 16. srpna 2008 05:59 |
| Obrazovka Goes Black | katiecoos | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15 června 2008 07:49 |
| TFT nezobrazuje černá | d0od | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. května 2008 23:36 |
| Google Black | Hybr! D | Web Design, hosting & SEO | 15 | 30. března 2008 01:56 |
| Thread Nástroje | |
| |