![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa Heresu problem: i stavi USB 2.0 PCI adapter na mom računalu. JA je otišao i ček u Device Manager i sve radi u redu pa sam priključen na punjač s MP3 ništa o tome i moj računalo pričepiti dolje i navika uključite. Može bilo tko pomoć?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odspojite struju snage za 30 sekundi, a zatim pokušajte ponovno na vlast ga.
| |||
| |||
| Mains power ... Poput zida plug? |
|
| |||
| |||
| Da, to briše iz napajanja računala i presloži sve. Koja je dobra ideja kako to zvuči kao nešto kratko spojen. |
|
| |||
| |||
| te sa ili bez kartice? |
|
| |||
| |||
| To je rad s karticom nije to? To zvuči poput lead/mp3 punjač je na greška tako da odčepiti prvi. |
|
| |||
| |||
| Tu nije ništa na punjač u vrijeme Oh yeah, a vozači nisu bili instalirate pravo |
|
| |||
| |||
| Jedini razlog PC ne uključite je hardver povezane. Dakle ... odčepiti što priključeni na struju, kada je isključen, odčepiti struje za 30 sekundi, a zatim pokušajte ga na struju. |
|
| |||
| |||
| u redu |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IE8 navigation bar je crni | štaviti zhiyong | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 2 listopad 2009 09:46 |
| Black & White 2! Help! | matt123456789 | PC & konzole Igre | 1 | 16. kolovoz 2008 05:59 |
| Screen Goes Black | katiecoos | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15. lipnja 2008 07:49 |
| TFT ne prikazujete crna | d0od | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. svibanj 2008 23:36 |
| Crni Google | Hybr! D | Web Dizajn, Hosting & SEO | 15 | 30. ožujak 2008 01:56 |
| Thread Tools | |
| |