![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well heres problema: aš įdėti USB 2.0 PCI adapteris į savo kompiuterį. Aš ir patikrinti Device Manager ir viskas dirbo gerai, kad aš įjungtas MP3 įkroviklis su nieko apie jį ir mano kompiuteris išjungiamas ir įprotis įjungti. Can anyone help?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atjunkite maitinimo 30 sekundžių ir bandykite dar kartą į valdžią jį.
| |||
| |||
| Maitinimo ... Kaip sienos kištuką? |
|
| |||
| |||
| Taip, tai išvalo energiją iš kompiuterio ir iš naujo viską. Kokia yra gera idėja, kaip tai skamba kaip kažkas trumpuoju out. |
|
| |||
| |||
| ir su arba be kortelės? |
|
| |||
| |||
| Jis dirbo su kortele buvo ne? Skamba lead/mp3 įkroviklis yra kaltas, kad atjungti, kad pirmasis. |
|
| |||
| |||
| Yra wasnt nieko çkroviklio metu Oh yeah, ir vairuotojai nebuvo įrengimo teisė |
|
| |||
| |||
| Vienintelė priežastis, PC neįsijungia, yra įtaisai. Taigi ... Atsukti ką įjungtas, kai jį išjungti, atjunkite maitinimo tinklo 30 sekundžių ir bandykite galia ją. |
|
| |||
| |||
| gerai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| IE8 meniu juodas | tan zhiyong | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | 2 spalis, 2009 09:46 |
| Black & White 2! Pagalba! | matt123456789 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Rugpjūtis 16, 2008 05:59 |
| Ekranas Goes Black | katiecoos | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | Birželis 15, 2008 07:49 |
| TFT nerodo juoda | d0od | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Gegužė 15, 2008 23:36 |
| "Google" Juodasis | Hybr! D | Web Design, Hosting & SEO | 15 | Kovas 30, 2008 01:56 |
| Temos įrankiai | |
| |