![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No Heres problém: Mám USB 2.0 PCI karta v mojom počítači. Išiel som a kontrolovali v Device Manager a všetko bolo v poriadku, tak som zapojený do MP3 nabíjačku s nič na ňom a môj počítač vypnite a zapnite zvyknutý. Môže niekto pomoct?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odpojte sieťové napájanie po dobu 30 sekúnd, potom to skúste znova k moci ho.
| |||
| |||
| Sieťové moc ... Rovnako ako zásuvka? |
|
| |||
| |||
| Jo, je čistá energia na PC a obnoví všecko. Čo je dobrý nápad, ako to vyzerá ako niečo zkratovaným von. |
|
| |||
| |||
| a alebo bez karty? |
|
| |||
| |||
| Bola to práca s kartou bolo v ne? Znie to ako lead/mp3 nabíjačku zavinil tak, že odpojíte prvý. |
|
| |||
| |||
| Tam wasn'ta niečo na nabíjačku v čase Jo a vodiči neboli inštaláciu právo |
|
| |||
| |||
| Jediný dôvod k počítaču nie je zapnutí je kovania. Takže ... odzátkovat čo pripojiť, keď je vypnutý, odpojte sieťový za 30 sekúnd a skúste to moc ho. |
|
| |||
| |||
| OK |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE8 navigačná lišta čierna | tan zhiyong | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 2.října 2009 09:46 |
| Black & White 2! Pomoc! | matt123456789 | PC a herné konzoly | 1 | 16. augusta 2008 05:59 |
| Obrazovka Goes Black | katiecoos | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15 júna 2008 07:49 |
| TFT nezobrazuje čierna | d0od | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. mája 2008 23:36 |
| Google Black | Hybr! D | Web Design, hosting & SEO | 15 | 30. marca 2008 01:56 |
| Thread Tools | |
| |