![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну Heres проблема: я поклав USB 2.0 PCI-адаптер в моєму комп'ютері. Я пішов і перевірив за допомогою диспетчера пристроїв і все працює нормально так що я підключити зарядний пристрій з MP3 нічого, і мій комп'ютер вимкнути і включити звичаєм. Чи можна допомогти?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вимкніть живлення від мережі протягом 30 секунд, а потім спробуйте знову включити його.
| |||
| |||
| Живлення від мережі ... Як дюбеля? |
|
| |||
| |||
| Так, вона очищає енергію від комп'ютера і скидає все. , Що є гарною ідеєю, як це звучить як щось коротке замикання. |
|
| |||
| |||
| і з допомогою або без картки? |
|
| |||
| |||
| Він працює з картою в чи не так? Це звучить як lead/mp3 зарядного з вини таких відключіть його першим. |
|
| |||
| |||
| Там нічого Wasn't на зарядному в той час Ах так, і водії були не встановлюєте права |
|
| |||
| |||
| Єдина причина, комп'ютер не включається апаратно пов'язані між собою. Отже ... вимкніть, що ви підключені, коли він вимкнений, відключіть мережі за 30 секунд, а потім спробувати включити його. |
|
| |||
| |||
| добре |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Строке IE8 навігації чорний | Тан Чжіюн | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 2 жовтня 2009 09:46 |
| Чорне & White 2! Допомога! | matt123456789 | PC & консоль Gaming | 1 | 16 серпня 2008 05:59 |
| Екран стає чорним | katiecoos | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 червня 2008 07:49 |
| Tft не відображається чорний | d0od | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 травня 2008 23:36 |
| Чорний Google | Hybr! D | Веб дизайн, хостинг & SEO | 15 | 30 березня 2008 01:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |