![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Po hodinách čtení recenze, tipy a komentáře myslím, že jsem se rozhodl o tom, co se na můj upgrade. Mohu vás prosím, zkontrolujte, zda vše půjde dohromady, a že nejsem hloupá aby někde chybu. Díky moc:) CPU: Intel Core I7 950 (3.06Ghz) Mobo: Intel DX58SO Extreme Series X58 ATX Tri-Channel DDR3 16GB SLI či CrossFireX LGA1366 GPU: Evga 9800 GTX + 512MB DDR3 Připraveno SLI (dvě z nich) PSU: Corsair 750W TX série RAM: OCZ DDR3 PC3-12800 1600MHz Platinum XTC 6GB Triple Channel Sestavy HDD: Western Digital Kaviárové Zelená 2 TB Hromadná / OEM Pevný disk 3,5 Inch, 32 MB Cache, 7200 RPM SATA II, Western Digital Kaviárové Zelená 750 GB Hromadná / OEM Pevný disk 3,5 Inch, 16 MB Cache, 7200 RPM SATA II Chladič CPU: Cooler Master V8 poniklovaný Měď základny Al Fins 8 Heatpipes Core I7 1366 CPU Cooler Podvozek: Cooler Master HAF 932 Vysoký průtok vzduchu ATX Úplné věž Case Black OS: Windows Vista Ultimate s SP1 64-bit pro systém stavebního a SLI můstek pro karty Nvidia. Je to všechno, co potřebujete? Vše kompatibilní? Jakýkoliv návrhy? Ps To je v podstatě nejlepší, že je k dispozici v mé zemi, takže pokud si návrhy odmítnout a já jim líto, že je nemožné, aby si ji koupili, kde bydlím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohl bys dostat I7 920 a přetaktování je to 4ghz žádný problém, žádné body získat 950, ale i tak jako tak bych. 9800GTX Já bych si buď můžete získat HD4890 a možná i tlačit loď více úspor I7 od 950 do i7920 a pak dostanete GTX275
| |||
| |||
| Nejsem plánujete přetaktování 3Ghz Quad Jádro by mělo být více než dost pro mé potřeby. Co by se Nvidia ekvivalent HD 4890 bude? Raději bych vydržet Nvidia .. I'll porovnat GTX275 a 9800 GTX + hned vidět která je lepší. Děkujeme za vaši pomoc, tak daleko:) |
|
| |||
| |||
| Citace:
Jo, ale mohli jste se OC 920 na 3ghz žádný problém:) mě tak jako tak i cant viz bod ve výdajích příplatek 200 liber na I7 950 kdy všechny vaše dostat je pár extra body benchmark a některé extra fps ve hře. Pokud váš set na I7 950 pak bude pěkný cpu:) Nejste si jisti, co z karty Nvidia by vedle HD4890. Já jsem také přemýšlel tuto otázku sám, protože jsem na tip na koupi HD4890 nebo když vidím Nvidia za dobrou cenu, i prolly by trvat GTX275 a GTX295. Na HD4890 & GTX275 by musela být top běžce ve vaší volby ![]() I tak špatně, chci Nvidia stejně, ale teď jsem opravdu vzít na HD4890 a když přijde na push strčení v den nákupu, i bude prolly koupit přes ATI Nvidia Určitě to, co nikdy volby si na konci, pokud jste spokojeni s to to je vše, na čem záleží ![]() Jediná věc, řekl bych proti své volby, je 920 na 950, masivní úsporu 200 liber GTX9800 je hezké, ale jak se stará |
|
| |||
| |||
| Jen přes kartu recenze a hned jsem viděl, že GTX275 je podstatně lepší než 9800GTX +. Já si rozhodně půjdu s GTX 275 pak, ale pouze jeden z nich. Jsem šel na runthe 9800GTX + do SLI, ale já dotírat dělat, že s GTX 275, protože si mohou dovolit jen jeden. Můžete vždy dát druhému do, do budoucna i když:) Je moje deska a CPU kompatibilní? (Uvidíme se jít s 950, a to i přesto, že 920 je skvělá bych raději dostat 950 takže její populace 3.0Ghz, místo do 920 2.66Ghz, díky za návrh, ačkoli. Šel jsem nahoru a přečtěte si o různé modely). Bude karty (zvuková a video) všichni jít? Jsem si jistá, že jsem si vybral všechno s právem zásuvky, můžeme vás ujistit, tak prostě nemám věci v nákupních špatné věci. Díky za všechno tak daleko! I'm busy Redingovou až o HD4890 vs GTX 275 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I7, je k ničemu, pro hraní her. Zelená disky 5200RPM a pomalá. http://www.computer-juice.com/forums...posting-23819/
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Tak můžete získat 2x 9800GTX, že by bylo lepší než jedna GTX275 myslím, ale jedna GTX275 je vše, co potřebujete pro hraní her vůbec, pokud hledáte pro extrémní hry. Carbon je právě taky, I7 není mnohem lepší než anyother Quad Q9400, jako nahoře, to je důvod, proč jste je lepší jít na I7 920 když bylo koupit I7, ale pokud jste spokojeni se svými 950 pak za to ![]() V I7 bude vhodné, aby základní deska bez problémů a ram je taky ok. Kdybych byl ve své boty hned bych příkop o 950 na 920 či dokonce E8500 nebo Q9400 nebo vyšší pak buď dostanete GTX275 nebo HD4890 Jiný velký kus hardwaru můžete investovat do je SSD (Solid State Drive) HDD Ive slyšel od některých chlapů na Xfire a páry, které tento upgrade sám dělá velký rozdíl ve hře nebyly testovány této zatím jsem to jen jde, co mi řekl, že ostatní mají. V SSD je stále velmi pricy £ 200 + pro dobrou 120gigabajt řídit. Vaše budeme potřebovat dobré 650watt + spustit tohle všechno taky s nejméně 40> 50 amper na jediném železnici |
|
| |||
| |||
| Na pevný disk roztočí na 7200rpm, nevím, proč jste řekl, že běží pouze na 5400ot./min? Vypadá to, že odjedu s GTX 275. Je vám zvládnout všechny hry jsem plánujete hrát. Doufejme, že na max nastavení. Hry, jako GTA IV, CoD, Doom 3 a Dálného Cry 2 by mělo být v pohodě, ne? Tento procesor jsem opravdu rozhodnutý. Četl jsem až o Q9400 a to neříká nic o hyper-threading. I7 je to na druhé straně mají that.Would jsem se lépe s 2.66Ghz Q9400 než 3.06Ghz 950? Myslím, že to bude jeden z těch, na poslední chvíli decisons jsem se při koupi této všech. Moje napájení není "SLI ready", myslíš, že bych měl koupit ten, který je připraven SLI zapouzdřit I jeden den si dát další GPU v? Ps možná hloupá otázka, ale jsem docela na nové stavby, moje deska a napájení bude zapadat do případě pravdu? Vím, že disky budou, protože případ je otevřené sloty pro 3,5 "disky. Děkuji Vám ještě jednou:):) |
|
| |||
| |||
| WD Zelení točit na 5200RPM. Jejich rychlost je někdy hodnoceno jako "5200RPM na 7200RPM" WD ale přijal to znamená 5200RPM. Neměly by být používány jako systémová jednotka. Pokud se jedná o herní stroj, žádné čtyřkolky zde je k ničemu. Koupit X3 720 nebo E8400 a přetaktování, nebo prostě počkejte I5. Vzhledem k tomu, že jste skutečně řekl, co to je, je to druh těžko říct, zda stojí za to I7: pokud je to pro střih videa, nebo tak něco, to může být. SLI je k ničemu, a podobně jako většina "SLI-Ready" PSUs jsou chudí, a 520HX měla být pokuta pro vaše GTX 275.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Budu hledat jiný pevný disk potom. Může to být ještě WD, ale prostě není zelená? Potřebuji 2Tb atleast uchovávat moje hudba / video / filmy / hry / foto. Na 750Gb bude práce související věci + OS. Počítačů primární využití bude hra. Ale také pro sledování filmů a hudby. Jediná práce, která se uskuteční dne bude jednoduché dokumenty Microsoft Word. Podle mého predeccesing post jsem se zmínil o hrách jsem zaměřená na hraní. Pro napájení jsem zvolila dobrý, Corsair TX 750W. Zpracovatel hned, jak by se držet zpátky I7 950 o výkonu? Jeho máme dobrý čas rychlost, hyper-threading, výkonná a všechny recenze Četl jsem se docela slibně. Dala bych přednost tomu zůstat s procesory Intel, AMD, jak náklady mnohem více lodí do Jižní Afriky. Vedlo by Q9400 být dobrý procesor jít do té doby? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| My First Pc Kompiluje - Názory na komponenty jsem si vybral | Haddo | Obecné Hardware Chat | 10 | 28. března 2009 00:31 |
| Vybudování nové počítačové ... poradenství v oblasti spec vybrán. | pcbutter | Obecné Hardware Chat | 4 | 19. ledna 2008 04:05 |
| Jsem konečně spáchat:) | TRUEfrancesca | Představte Yourself Zde | 6 | 7. ledna 2008 09:21 |
| Stavět nové PC - Poradenství potřebných na zvoleném nastavení | Kev63 | Obecné Hardware Chat | 19 | 26. prosinec 2007 09:20 |
| Konečně mám nový počítač! | SHEPH3RD | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 20. listopadu 2007 12:13 |
| Thread Nástroje | |
| |