![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μετά από ώρες ανάγνωσης σχόλια, συμβουλές και σχόλια, νομίζω ότι έχω αποφασίσει για το τι πρέπει να λάβετε για την αναβάθμιση μου. Μπορώ να σας παρακαλούμε να ελέγξετε αν όλα θα πάνε μαζί και ότι δεν είμαι κάνει κάποιο ανόητο λάθος. ευχαριστώ πολύ:) CPU: Intel Core i7 950 (3.06Ghz) Mobo: Intel Extreme DX58SO Σειρά X58 ATX Tri-Channel DDR3 16GB SLI ή CrossFireX LGA1366 GPU: ΕΒΓΑ 9800 GTX + 512MB DDR3 SLI Ready (Δύο από αυτά) PSU: Corsair 750W TX σειρά RAM: OCZ DDR3 PC3-12800 1600MHz 6GB Platinum XTC Triple Channel Kits HDD: Western Digital Caviar Green 2 TB Μαζική / OEM Σκληρός Δίσκος 3,5 ιντσών, 32 MB Cache, 7200 RPM SATA II και Western Digital Caviar Green 750 GB Μαζική / OEM Σκληρός Δίσκος 3,5 ιντσών, 16 MB Cache, 7200 RPM SATA II CPU cooler: Cooler Master V8 επινικελωμένη Χαλκός Αλουμίνιο Βάσης Πτερύγια 8 Heatpipes Core i7 1366 CPU Cooler Πλαίσιο: Cooler Master ΠΑ 932 Υψηλή ροή αέρα ATX Full Tower Case Black OS: Windows Vista Ultimate με SP1 64-bit για System Builders και μια κάρτα SLI γέφυρα για Nvidia. Είναι αυτό που έχω ανάγκη; Τα πάντα συμβατές; Όποιες προτάσεις; Ps Αυτό είναι βασικά το καλύτερο που είναι διαθέσιμη στη χώρα μου, οπότε, αν σας κάνει προτάσεις και θα τις απορρίψει, συγνώμη, είναι αδύνατο να το αγοράσουν, όπου ζω |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσατε να πάρετε μόνο το i7 920 και overclock να 4ghz δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν το σημείο να το 950, και i wouldnt anyways. 9800GTX i wouldnt είτε, θα μπορούσατε να πάρετε μια HD4890 και ίσως push πλοίο με περισσότερες αποταμιεύσεις από i7 950 με i7920 και στη συνέχεια πάρτε μια GTX275
όλα τα άλλα είναι γλυκό ![]() Ήμουν τόσο στον πειρασμό να αγοράσουν αυτό το πακέτο, αλλά πρόκειται απλώς για να πάρετε μια κάρτα τώρα αντί http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=BU-003-OB Το σύστημά μου: Fred
|
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σχεδιάζει να overclock, 3GHz quad πυρήνα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό για τις ανάγκες μου. Ποιο θα είναι το ισοδύναμο της Nvidia HD 4890 να είναι; Είχα κολλήσει μάλλον με Nvidia .. Θα συγκρίνει τα GTX275 και το 9800 GTX + τώρα να δείτε ποια είναι καλύτερη. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας μέχρι τώρα:) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ναι, αλλά θα μπορούσατε να το OC 920 έως 3GHz δεν υπάρχει πρόβλημα:) anyways i επίκλισης μου βλέπω τι νόημα έχει η επιπλέον δαπάνη £ 200 για το 950, όταν όλες οι I7 σας να είναι μερικά επιπλέον σημεία αναφοράς και κάποια επιπλέον fps στο παιχνίδι. Εάν σας που για I7 950 τότε θα είναι μια ωραία cpu:) Δεν είστε σίγουροι για το τι κάρτα από Nvidia θα είναι σε συνδυασμό με την HD4890. Είμαι, επίσης, τον εαυτό μου να αναρωτιέται το ερώτημα αυτό, γιατί είμαι στην άκρη της αγοράς ενός HD4890 ή αν βλέπω ένα Nvidia για καλή τιμή, θα prolly λάβει GTX275 ή GTX295. Η HD4890 & GTX275 θα πρέπει να είναι στην κορυφή δρομείς τις επιλογές σας ![]() Ι τόσο άσχημα θέλουν μια Nvidia, αλλά τώρα έχω πραγματικά να ληφθεί η HD4890 και όταν τα πράγματα φτάσουν στα όρια την ημέρα της αγοράς, θα αγοράσει την ATI prolly πάνω Nvidia Είμαι σίγουρος ποιο από τα δύο επιλογή που κάνετε στο τέλος, αν είναι ευχαριστημένοι με αυτό thats ότι όλα τα θέματα ![]() Μόνο που θα έλεγα κατά της επιλογής σας, είναι πάνω από 920 το 950, τεράστια εξοικονόμηση £ 200 GTX9800 είναι ωραία, αλλά να την παλιά |
|
| |||
| |||
| Απλά περνάει κάρτα σχόλια τώρα και είδα ότι η GTX275 είναι σημαντικά καλύτερη από την 9800GTX +. Θα πάρω σίγουρα θα είναι με μια GTX 275, στη συνέχεια, αλλά μόνο μία από αυτές. Επρόκειτο να runthe 9800GTX + σε SLI αλλά επίκλισης κάνουμε αυτό με τη GTX 275 γιατί μπορεί να προσφέρει μόνο ένα. Μπορεί πάντα ένα στο άλλο, στο μέλλον όμως:) Είναι δική μου μητρική πλακέτα και CPU συμβατές; (Θα πρέπει να πρόκειται με το 950, έστω και αν οι 920 είναι μεγάλη μου θα προτιμούσατε να πάρετε το 950, ώστε το υλικό 3.0Ghz, αντί των 920 2.66Ghz, ευχαριστώ για την υπόδειξη όμως. Πήγα και διαβάστε σχετικά με τη μέχρι διαφορετικά μοντέλα). Θα τις κάρτες (ήχου και video) σε όλα τα πάμε; Είμαι πολύ σίγουρος ότι επέλεξα τα πάντα με την σωστή υποδοχές, μπορεί να σας μόνο να βεβαιωθείτε γι 'αυτό δεν αγοράζουν πράγματα σε λάθος πράγματα. Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα! Είμαι απασχολημένος μέχρι Reding για την HD4890 έναντι GTX 275 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i7 είναι άχρηστο για gaming. Πράσινη δίσκους 5200RPM και είναι αργή. http://www.computer-juice.com/forums...posting-23819/
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Λοιπόν μπορείτε να πάρετε 2x 9800GTX που θα μπορούσε να είναι καλύτερη από μία GTX275 θα ήθελα να πιστεύω, αλλά είναι όλα GTX275 ποτέ ανάγκη για gaming αν δεν θέλει να είναι ακραία παιχνίδι. Ο άνθρακας είναι πολύ σωστή, I7 δεν είναι πολύ καλύτερη από anyother Quad Q9400 όπως και προς τα πάνω, thats γιατί θα είναι καλύτερα για I7 920, αν ήταν να αγοράσετε ένα I7, αλλά, αν είστε ικανοποιημένοι με τις 950 να πηγαίνει για ![]() Η I7 ταιριάζει ότι μητρική πλακέτα δεν υπάρχει πρόβλημα και ram είναι πολύ εντάξει. Αν ήμουν στη παπούτσια σας τώρα, θα χαντάκι το 950 για 920 ή ακόμη και ένα E8500 ή Q9400 ή υψηλότερη είτε να πάρετε GTX275 ή μια HD4890 Ένα άλλο μεγάλο κομμάτι του υλικού σας θα μπορούσαν να επενδύσουν στην αποτελεί SSD (Solid State Drive), HDD IVe άκουσα από κάποια παιδιά για xfire ατμού και ότι αυτή η αναβάθμιση μόνη που κάνει μια μεγάλη διαφορά στα παιχνίδια, δεν έχουν ακόμη δοκιμαστεί αυτό εγώ θα το πράξουν μόνο από ό, τι μου είπαν άλλα. Οι SSD είναι ακόμη πολύ pricy £ 200 + για ένα καλό δίσκο 120GB. Σας θα χρειαστεί ένα καλό 650w + να τρέχει με όλα αυτά και εγώ τουλάχιστον το 40> 50 αμπέρ σε ένα ενιαίο σιδηροδρομικό |
|
| |||
| |||
| Το γύρισμα σε σκληρούς δίσκους 7200rpm, δεν ξέρω γιατί είπατε ότι τρέχει μόνο σε 5400RPM; Μοιάζει Θα πάμε με μια GTX 275. Αυτό θα χειριστεί όλα τα παιχνίδια είμαι σχεδιάζει να παίξει. Ας ελπίσουμε ότι στις ρυθμίσεις max. Παιχνίδια όπως το GTA IV, COD, Doom 3 και Far Cry 2 θα πρέπει να είναι εντάξει, έτσι; Ο επεξεργαστής Είμαι πραγματικά αναποφάσιστοι. Ήμουν ανάγνωση μέχρι περίπου τα Q9400 και δεν λέει τίποτα για το hyper-threading. Η i7 της από την άλλη πλευρά έχουν that.Would μου είναι καλύτερα να με 2.66Ghz Q9400 από ένα 3.06Ghz 950; Νομίζω ότι θα είναι ένα από αυτά τα τελευταία λεπτά Αποφάσεις κάνω όταν αγοράζουν όλα. Το τροφοδοτικό δεν είναι "SLI Ready", νομίζετε ότι θα πρέπει να αγοράσουν ένα ότι είναι έτοιμη SLI εγκλείω σε θήκη μου κάνετε μία ημέρα που GPU σε ένα άλλο; Ps θα μπορούσε να είναι μια χαζή ερώτηση, αλλά είμαι πολύ νέα για την οικοδόμηση, μου μητρική πλακέτα και τροφοδοτικό θα ταιριάζει στην περίπτωση, σωστά; Γνωρίζω ότι η harddrives θα επειδή η υπόθεση έχει ανοικτό χρονοθυρίδες για 3.5 "δίσκους. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά:):) |
|
| |||
| |||
| WD Πρασίνων στο γύρισμα 5200RPM. Η ονομαστική ταχύτητα είναι μερικές φορές ως "5200RPM να 7200rpm" WD αλλά παραδέχθηκε αυτό σημαίνει 5200RPM. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως μονάδα δίσκου του συστήματος. Αν πρόκειται για gaming μηχάνημα, κάθε τετράκλινα εδώ είναι άχρηστο. Αγορά X3 720 ή E8400 και overclock, ή απλά περιμένετε I5. Δεδομένου ότι δεν έχετε πει πραγματικά τι είναι αυτό για το, είναι είδος δύσκολο να σας πω αν μια i7 αξίζει τον κόπο: αν η επεξεργασία βίντεο ή κάτι τέτοιο, μπορεί να είναι. SLI είναι εξίσου άχρηστο και πιο "SLI-Ready" PSUs είναι κακή, μια 520HX προστίμου θα πρέπει να είναι για σας GTX 275.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Θα αναζητήσουμε μια διαφορετική σκληρούς δίσκους τότε. Μπορεί ακόμα να είναι WD, αλλά απλώς δεν πράσινο; Χρειάζομαι την 2Tb atleast μου για την αποθήκευση μουσικής / βίντεο / ταινίες / παιχνίδια / φωτογραφίες. Τα 750GB θα είναι τα πράγματα που σχετίζονται με την εργασία + OS. Οι υπολογιστές θα είναι η κύρια χρήση gaming. Αλλά και για τους βλέποντας ταινίες και μουσική. Το μόνο έργο που θα γίνει σε αυτήν, θα είναι απλά έγγραφα του Microsoft Word. Κατά τη δική μου predeccesing μετά τα παιχνίδια που ανέφερα είμαι με στόχο την αναπαραγωγή. Για το τροφοδοτικό έχω ήδη επιλέξει μια καλή, Corsair TX 750W. Ο επεξεργαστής τώρα, πώς θα το i7 950 εμπόδιζαν στις επιδόσεις; Ο έχεις καλή ταχύτητα ρολογιού, hyper-threading, ισχυρό και όλα τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι αρκετά ελπιδοφόρα. Ι θα προτιμούσατε να κολλήσει με επεξεργαστές Intel, AMD, όπως το κόστος πολύ περισσότερο σε πλοίο προς τη Νότια Αφρική. Θα το Q9400 είναι ένα καλό επεξεργαστή για να πάει από τότε; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η πρώτη μου Pc Build - γνώμες για τις συνιστώσες επέλεξα | Haddo | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 28 Μαρ 2009 00:31 |
| Η οικοδόμηση ενός νέου υπολογιστή ... συμβουλές για spec επιλεγεί. | pcbutter | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 19 Ιαν 2008 04:05 |
| Am τελικά δέσμευση:) | TRUEfrancesca | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 6 | 7 Ιαν 2008 09:21 |
| Νέα οικοδομήσουμε PC - Συμβουλές απαιτούνται για την εγκατάσταση που έχει επιλεγεί | Kev63 | Γενική Συζήτηση Hardware | 19 | 26 Δεκ. 2007 09:20 |
| Τέλος έχεις ένα νέο υπολογιστή! | SHEPH3RD | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 20 Νοε 2007 12:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |