![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nakon sata čitanje recenzije, savjete i komentare Mislim da sam na ono što su odlučili da se za svoje upgrade. Can you guys provjerite je li sve će ići zajedno, a da nisam upućivanja glupo negdje pogriješiti. hvala puno:) CPU: Intel Core i7 950 (3.06Ghz) Mobo: Intel DX58SO Extreme Series X58 ATX Tri-Channel DDR3 16GB SLI i CrossFireX LGA1366 GPU: Evga 9800 GTX + 512MB DDR3 SLI Ready (dva od tih) PSU: 750W TX series gusar RAM: OCZ DDR3 PC3-12800 1600MHz 6GB Platinum XTC Triple Channel Kits HDD: Western Digital kavijar Green 2 TB Bulk / OEM Hard Drive 3,5 inča, 32 MB Cache, 7200 RPM SATA II i kavijar Western Digital 750 GB Green Bulk / OEM Hard Drive 3,5 inča, 16 MB Cache, 7200 RPM SATA II CPU hladnjak: buvara Master V8 nikla pozlaćen Copper Base Aluminijska peraje 8 Heatpipes Core i7 1366 CPU hladnjak Šasije: buvara Master HAF 932 High Air Flow ATX Full Tower Case Black OS: Windows Vista Ultimate sa SP1 64-zalogaj za System Builders i SLI mosta za Nvidia kartice. Je li to sve što treba? Sve kompatibilne? Bilo koji sugestija? Ps Ovo je zapravo najbolje što je dostupno u svojoj zemlji, pa ako vas podnositi prijedloge i ja ih otkloniti, ispričavam se, nemoguće je kupiti gdje živim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te mogao pravedan dobiti i7 920 i overclock ga 4ghz nema problema, ne uzimajući u točki 950, dobro sam wouldnt anyways. 9800GTX i wouldnt imate bilo, mogli biste dobiti HD4890 i možda push boat out more sa štednje iz i7 950 na i7920 i onda dobijem GTX275
| |||
| |||
| Im 'ne planira overclock, 3Ghz quad core bi trebalo biti više nego dovoljno za moje potrebe. Što bi se Nvidia ekvivalent HD 4890 biti? Radije bih stick sa Nvidia .. Ja ću usporediti GTX275 i 9800 GTX + sad da vidim koji je bolji. Hvala za vaša pomoć tako daleko:) |
|
| |||
| |||
| Quote:
Yep, ali mogli biste se 920 OC 3ghz da nema problema:) anyways me ja licemjerje vidjeti točku u trošenja dodatnog £ 200 na I7 950 kada je sve svoje dobivanje nekoliko dodatnih bodova u reper i neki dodatni fps u igri. Ako je Vaš postaviti na I7 950 onda ce biti lijep CPU:) Niste sigurni što s karticom Nvidia bi se uzduž i HD4890. Također sam pitajući se to pitanje sebi, jer sam na vrhu kupovina HD4890 ili ako vidite Nvidia za dobru cijenu, ja bih prolly uzeti GTX275 i GTX295. HD4890 i GTX275 a moralo bi biti u vrhu trkača opcije ![]() I tako strašno žele Nvidia, ali sada sam stvarno uzeti na HD4890, a kada dođe do push gurati na dan kupnje, ja ću kupiti prolly preko ATI Nvidia Am sigurni što ste ikada napraviti izbor, na kraju, ako ste zadovoljni sa svime što je taj pitanjima ![]() Jedino što sam rekao protiv Vašeg izbora, preko 920 je 950, masivan uštedu od £ 200 GTX9800 je lijepo, ali njeno dobivanje stari |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je proći kroz karticu recenzije i sad sam vidio da se GTX275 je znatno bolja od 9800GTX +. Ja ću definitivno biti odlazeći s GTX 275 tada, ali samo jedan od njih. Sam bio idući u runthe 9800GTX + u SLI ali ja licemjerje činiti da je s GTX 275, jer ne mogu si priuštiti samo jedan. Uvijek može staviti jedna u drugu, ali u budućnosti:) Je li moj CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA i matična ploča kompatibilni? (Ja ću se događa s 950, iako je velik 920 Ja bih volio da biste dobili 950 svojih dionica tako 3.0Ghz, umjesto na 920 2.66Ghz, hvala za prijedlog ipak. Otišao sam gore i pročitajte o različitih modela). Hoće li kartice (zvuk i video) sve ići? Im 'ljepušan siguran sam izabrao sve s pravom utičnice, možete li samo dečki uvjerite se tako da ne kupuju stvari u krivu stvari. Hvala za sve do sada! I'm busy reding se o HD4890 vs GTX 275 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i7 je beskoristan za igre. Zelene su diskovi 5200RPM i spor. http://www.computer-juice.com/forums...posting-23819/
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Pa mogli biste dobiti 2x 9800GTX koja bi mogla biti bolja od GTX275 bih misliti, ali jedna GTX275 je sve što je potrebno za igranje ikad osim ako ste u potrazi za ekstremne igre. Carbon je pravo previše, I7 nije puno bolji od anyother Quad Q9400 poput gore, taj zašto ste se bolje I7 ide za 920 ako je kupiti I7, ali ako ste zadovoljni sa svojim 950 onda ići na to ![]() The I7 će stati da matična ploča i RAM-a bez problema je u redu previše. Ako sam bio u vašim cipelama sada, ja bih u jarku na 950 za 920 ili čak E8500 ili Q9400 ili veći onda bi bilo GTX275 ili HD4890 Drugi velik zalogaj hardvera mogli investirati u je SSD (Solid State Drive) HDD Ive čuo od nekih dečki na xfire i parne da ova nadogradnja sama čini veliku razliku u igrama, nisu testirani ovaj još samo sebi tako što će po drugi je rekao mene. SSD je još uvijek vrlo pricy £ 200 + za dobar 120GB diska. Vaš će se morati dobro 650w + izvoditi sve to previše s najmanje 40> 50 pojačala na jedan željeznički |
|
| |||
| |||
| The spin harddrive na 7200rpm, ne znam zašto vam je rekao da se izvoditi samo na 5400rpm? Izgleda da ću ići s GTX 275. To ćemo obraditi sve igre sam planiranje za igru. Nadam se na max postavkama. Igre poput GTA IV, COD, Doom 3 i Far Cry 2 bi trebao biti u redu, zar ne? Procesor sam stvarno neodluccno. Bio sam se čitajući o Q9400 i ne reći ništa o Hyper-Threading. The i7 je s druge strane imaju that.Would sam se bolje s 2.66Ghz Q9400 od 3.06Ghz 950? Mislim da će biti jedan od onih last minute decisons ću kada kupujete ovo sve. Moj napajanje nije "SLI Ready", da li mislite da bi trebali kupiti onaj koji je spreman SLI obložiti ja jedan dan to stavlja u drugi GPU? Ps možda je nijem pitanje ali ja sam prilično nova na zgradi, moja matična ploča i napajanje će stati u slučaju pravo? Znam, jer će se harddrives slučaju ima utore otvoren za 3.5 "diskove. Hvala vam još jednom:):) |
|
| |||
| |||
| WD Greens spin na 5200RPM. Njihova brzina je ponekad ocijenjeno kao "5200RPM do 7200rpm", ali je priznao WD to znači 5200RPM. Oni ne smiju se koristiti kao sistem voziti. Ako je ovo gaming stroj, quad bilo kojeg ovdje je beskoristan. Kupite X3 720 ili E8400 i overclock ili samo čekati i5. Budući da niste u stvari, rekao je što je ovo, a to je vrsta teško vam reći da li je vrijedan i7 ga ako je video uređivanje ili nešto, on svibanj biti. SLI je na sličan način i većinu beskorisnih "SLI-Ready" PSUs su siromašni, a 520HX bi trebalo biti u redu za svoju GTX 275.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ja ću potražiti neku drugu harddrive onda. Može li i dalje biti WD, ali jednostavno nije zelena? Trebao je 2Tb atleast za pohranu moja glazba / videos / filmovi / igre / slike. The 750Gb će raditi stvari vezane + OS. U osnovnoj koristiti računala će biti gaming. Ali i za gledanje filmova i glazbe. Jedini rad koji će se raditi na njemu će biti jednostavna Microsoft Word dokumente. U mom predeccesing post sam spomenuo igara sam u svrhu reprodukcije. Za napajanje sam već odabrali dobra, gusar TX 750W. Procesor sada, kako bi se i7 950 držite leđa na performanse? Njegova je dobio dobar clock speed, Hyper-Threading, snažan i sve reviews sam pročitao su prilično obećavajuće. Ja bih volio da budu s Intel procesorima, AMD je cijenom mnogo više na brod kako bi Južna Afrika. Bi biti dobar Q9400 procesor da odu do tada? |