![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Munkaidő után olvasni véleménye, tippek és megjegyzések azt hiszem, hogy úgy határozott, hogy mit kap az én upgrade. Can you guys kérjük ha minden megy együtt, és hogy nem vagyok hülye, hogy a hiba valahol. Nagyon köszönöm:) Processzor: Intel Core I7 950 (3.06Ghz) Mobo: Intel DX58SO Extreme sorozat X58 ATX Tri-Channel DDR3 16GB SLI vagy CrossFireX LGA1366 GPU: Evga 9800 GTX + 512Mb DDR3 SLI Ready (Két) PSU: Corsair 750W TX sorozat RAM: OCZ DDR3 PC3-12800 1600MHz 6GB platina XTC Háromágyas Channel Kits HDD: Western Digital Caviar Green 2 TB Bulk / OEM Hard Drive 3,5 inch, 32 MB gyorsítótár, 7200 RPM SATA II és a Western Digital Caviar Green 750 GB Bulk / OEM Hard Drive 3,5 inch, 16 MB gyorsítótár, 7200 RPM SATA II CPU cooler: Cooler Master V8 Nikkelezett Réz Base Aluminum Fins 8 Heatpipes Core I7 1366 CPU hűtő Alváz: Cooler Master HAF 932 High levegőáram ATX Full Tower Case Black OS: Windows Vista Ultimate SP1 64-bit System Builders és egy SLI híd kártya Nvidia. Az, hogy nekem nem is kell? Minden kompatibilis? Any suggestions? Ps Ez alapvetően a legjobb, ami elérhető nálunk, így ha tudod, hogy a javaslatokat és elutasítom őket, sajnálom, nem lehet megvenni, ahol én élek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te is csak a I7 920 és overclock hogy 4GHz nincs probléma, nincs rá a 950, jól akar anyways. 9800GTX i akar még sem, akkor egy HD4890 és talán nyomja ki a hajóról származó megtakarítások I7 950 az i7920 majd kap egy GTX275
| |||
| |||
| Én nem tervez overclock, 3GHz quad core kell több mint elegendő a saját szükségleteit. Mi lenne az Nvidia azonos a HD 4890 az? Inkább maradj Nvidia .. Majd összehasonlítani a GTX275 és a 9800 GTX + most az, hogy melyik a jobb. Köszönöm a segítséget, amennyiben:) |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Igen, de akkor a 920 OC a 3GHz nem probléma:) Egyébként meg én vidám a pont a kiadások egy extra £ 200 a I7 950 ha minden szerzés van néhány viszonyítási pontok, és néhány extra FPS játék. Ha a beállított I7 950 akkor lesz egy szép CPU:) Nem biztos benne, mi a kártya Nvidia lenne mellett a HD4890. Én is gondoltam ezt a kérdést magamnak, mert az vagyok, a hegyét vásárolni HD4890 vagy ha látok egy Nvidia a jó ár, akkor prolly hoznia GTX275 vagy GTX295. A HD4890 és GTX275 lenne tetejére futókat a lehetőségek ![]() Én annyira akar egy Nvidia is, de most már tényleg tenni a HD4890 és mikor nyomja jön, hogy dugjon a napon a vásárlás, majd prolly vásárolni az ATI felett Nvidia Biztos vagyok abban, amit valaha választás csinál a végén, ha elégedettek vele amit minden, ami számít ![]() Csak azt nem mondják el a választás, a 920 a 950, hatalmas megtakarítást £ 200 GTX9800 szép, de kezd régi |
|
| |||
| |||
| Csak megy keresztül kártya véleménye most, és láttam, hogy a GTX275 lényegesen jobb, mint a 9800GTX +. Én pontosan kell menni, akkor a GTX 275, de csak az egyiket. Én megyek runthe 9800GTX + in SLI de cant do, hogy a GTX 275, mert csak egy megfizetni. Mindig be egy másikat, de a jövőben:) Ott van a CPU és alaplap kompatibilis? (Majd megy a 950, bár a 920 nagy én inkább, hogy a 950, így állomány 3.0Ghz, ahelyett, hogy a 920 2.66Ghz, köszönöm azt a javaslatot is. Bementem és olvasott fel a különböző modellek). Majd a kártyákat (hang és videó) minden menni? Én biztos vagyok benne, hogy úgy döntött, mindent a jobb aljzatok, a srácok csak győződjön meg arról, hogy ne megtöm fel felvásárlási rossz dolog. Kösz mindent eddig! Nem érek rá Reding fel a HD4890 vs GTX 275 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I7 használhatatlan a játék. Zöld meghajtók 5200RPM, és lassú. http://www.computer-juice.com/forums...posting-23819/
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Hát akkor kap 2x 9800GTX, hogy jobb lenne, mint egy GTX275 Azt hiszem, de egy GTX275 van minden, amit valaha is szüksége a szerencsejáték, ha nem keres, szélsőséges játékot. Carbon van túl, I7 nem sokkal jobb, mint anyother Quad Q9400, mint felfelé, amit miért jobban megy I7 920 ha volt, hogy vásárol egy I7, de ha elégedettek a 950, akkor rajta ![]() Az I7 illeszkedik, hogy nem okoz problémát az alaplap és a RAM is ok is. Ha én most a cipőjét, akkor a 950 árokban a 920, vagy akár egy E8500 vagy Q9400 vagy nagyobb, akkor sem kap GTX275 vagy HD4890 Egy másik nagy darab hardvert akkor beruházni egy SSD (Solid State Drive) HDD Ive hallottam néhány fickó az Xfire és a gőz, hogy ezt a frissítést teszi egy nagy különbség a játékok, még nem tesztelték ezt még magam is csak úgy megy, hogy mi más is mondta. Az SSD még mindig nagyon pricy £ 200 + egy jó 120GB meghajtót. Ön lesz szüksége egy jó 650w + futtatni ezt is legalább 40> 50 amper, egy vasúti |
|
| |||
| |||
| A merevlemez spin at 7200rpm, nem tudom, miért mondta azt, hogy csak a futtatható 5400rpm? Úgy tûnik, én megyek a GTX 275. Meg fog kezelni minden játékok én tervezi játszani. Remélhetőleg a max beállításokat. Játékok, mint a GTA IV, COD, Doom 3 és Far Cry 2 kell oké, rendben? A processzor Én tényleg bizonytalan. Azt olvastam ki a Q9400 és nem mond semmit a Hyper-Threading. Az I7's másrészt van that.Would Én jobban ki egy 2.66Ghz Q9400, mint egy 3.06Ghz 950? Azt hiszem, ez lesz az egyik ilyen utolsó pillanatban decisons én a vásárláskor is ez az egész. Saját áramforrással nem "SLI Ready", hisz meg kell vásárolni, mint a SLI kész beládáz én egy nap nem kerülő GPU a másik? Ps Talán egy hülye kérdés, de én egészen új épület, a alaplap és tápegység is beleillenek a jobb? Tudom, hogy a merevlemezt is, mert az ügy résidők nyitott a 3.5 "meghajtó. Köszönöm ismét:):) |
|
| |||
| |||
| WD Zöldek spin at 5200RPM. A névleges sebesség időnként mint "5200RPM a 7200RPM de WD elismerte, ez azt jelenti, 5200RPM. Ezeket nem lehet egy olyan rendszert vezessen. Ha ez egy játékautomata, minden quad itt használhatatlan. Vásároljon egy X3 720 vagy E8400 és overclock, vagy csak várni I5. Mivel még nem mondott valójában mi ez az, ez a fajta nehéz megmondani, hogy egy I7 ér el: ha a videó-szerkesztés, vagy valami, akkor lehet. SLI hasonlóan használhatatlan, és a legtöbb "SLI-Ready" PSUs a szegények, a 520HX kellene bírság a GTX 275.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Fogok keresni egy másik merevlemez is. Tud-e még WD, csak nem zöld? Szükségem van a 2Tb atleast tárolni Zene / videó / movies / games / photos. A 750GB lesz munkával kapcsolatos dolgokat + OS. A számítógép alapfokú használatát lesz játék. Hanem figyelni a filmek és a zene. Az csak akkor működik, hogy sor kerül rá lesz egyszerű a Microsoft Word dokumentumokat. Az én predeccesing utáni említettem a játék Én célzó játszik. A tápegység már kiválasztott egy jó, Corsair TX 750W. A processzor most, hogy miként lenne a I7 950 tartsuk vissza a teljesítményt? Ennek van egy jó óra sebességet, a Hyper-Threading, erős, és minden véleménye Olvastam igen ígéretes. Én inkább maradok az Intel processzorok, mint az AMD költsége jóval a hajó Dél-Afrika. Vajon a Q9400 egy jó processzor menni akkor? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Első Pc Testfelépítés - Vélemények a komponensek már választott | Haddo | Általános fémáru Chat | 10 | 28. március 2009 00:31 |
| Egy új számítógép ... tanácsot spec választani. | pcbutter | Általános fémáru Chat | 4 | 19. január 2008 04:05 |
| Am végül elkövető:) | TRUEfrancesca | Itt mutasd meg magadat | 6 | 7. január 2008 09:21 |
| Új építésű PC - tanácsok szükség kiválasztott beállítás | Kev63 | Általános fémáru Chat | 19 | 26. december 2007 09:20 |
| Végül kaptam egy új számítógépet! | SHEPH3RD | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 20. november 2007 12:13 |
| Téma eszközök | |
| |