![]() |
|
| |||
| |||
| אחרי שעות של קריאת ביקורות, עצות והערות אני חושב שיש לי על מה החליט לקבל עבור השדרוג. אתם יכולים בבקשה לבדוק אם הכל ילך יחד כי אני לא טיפש ביצוע טעות איפשהו. תודה רבה:) מעבד: אינטל Core i7 950 (3.06Ghz) Mobo: אינטל DX58SO אקסטרים סדרה X58 ATX תלת ערוץ DDR3 16GB SLI או CrossFireX LGA1366 GPU: Evga 9800 GTX + SLI 512MB DDR3 מוכן (של שני אלה) PSU: Corsair TX Series 750W זיכרון RAM: OCZ DDR3 PC3-12800 1600MHz 6GB טריפל פלטינום XTC ערוץ ערכות HDD: Western Digital קוויאר ירוק 2 שחפת גורפת / OEM כונן קשיח 3.5 אינץ ', 32 MB Cache, 7200 RPM SATA II Western Digital ו קוויאר ירוק 750 GB גורפת / OEM כונן קשיח 3.5 אינץ', 16 MB Cache, 7200 RPM SATA II CPU Cooler: Cooler Master V8 ניקל בסיס אלומיניום מצופה נחושת Fins 8 Heatpipes Core i7 1366 CPU Cooler שלדה: Cooler Master HAF 932 גבוה האוויר תהליך ATX Full Tower Case Black מערכת הפעלה: Windows Vista Ultimate עם SP1 64-bit עבור בוני מערכות וכן גשר SLI כרטיס עבור nvidia. האם זה כל מה שאני צריך? הכל תואם? כל הצעה? נ.ב. זה בעצם הכי טוב כי הוא זמין במדינה שלי, אז אם אתה הופך הצעות ואני דוחה אותן, סליחה, אין אפשרות לקנות את זה איפה אני גר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לקבל את i7 920 ו overclock אותו 4ghz אין בעיה, לא מקבל את הצבע 950, גם אני wouldnt בכל מקרה. 9800GTX אני wouldnt יש גם, אתה יכול לקבל HD4890 ואולי לדחוף את הספינה חיסכון עם יותר מ i7 950 ל i7920 ואז לקבל GTX275
| |||
| |||
| אני לא מתכנן overclock, 3Ghz מרובע ליבות אמור להיות יותר ממספיק עבור הצרכים שלי. מה את שווה ערך של Nvidia HD 4890 להיות? אני מעדיף לדבוק ב Nvidia .. אני יהיה להשוות את GTX275 ו 9800 GTX + כעת כדי לראות שהוא טוב יותר. תודה על העזרה שלך עד כה:) |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כן, אבל אתה יכול OC של 920 עד 3ghz אין בעיה:) לי בכל מקרה אני רואה צביעות את נקודת ההוצאות נוסף 200 £ על I7 950, כאשר הוא מקבל את כל תוספת כמה נקודות ב benchmark וחלק נוסף fps ב המשחק. אם בחר I7 על 950 ואז זה יהיה נחמד CPU:) לא בטוח מה הכרטיס מ Nvidia יהיה לצד את HD4890. אני גם תוהה על שאלה זו את עצמי, כי אני על קצה לקנות HD4890 או אם אני רואה Nvidia עבור מחיר טוב, הייתי prolly לקחת GTX275 או GTX295. את HD4890 & GTX275 צריכה להיות הדף שלך runners אפשרויות ![]() אני רוצה כל כך רע Nvidia גם כן, אבל עכשיו אני באמת צריך לנקוט את HD4890 וכאשר בא לדחוף דחיפה ביום הרכישה, אני קונה את ATI prolly מעל Nvidia בטוחני מה ברירה פעם שתבצע בסופו של דבר, אם אתה מרוצה thats זה כל מה שחשוב ![]() אני רק אומר נגד הבחירה שלך, הוא 920 מעל 950, חסכון עצום של 200 £ GTX9800 הוא נחמד, אבל מקבל את הישן |
|
| |||
| |||
| פשוט עובר עכשיו כרטיס ביקורות וראיתי כי GTX275 היא משמעותית יותר טובה 9800GTX +. אני יהיה בהחלט הולך להיות עם GTX 275 לאחר מכן, אולם רק אחד מהם. הייתי הולך runthe 9800GTX + ב-SLI אבל אני עושה את זה צביעות עם GTX 275 כי אני רק יכול להרשות לעצמו אחד. תמיד יכול לשים עוד אחד, אך בעתיד:) האם לוח האם שלי תואם ו CPU? (אני הולך יהיה עם 950, 920 אף היא נהדרת, אני מעדיף את 950, כדי לקבל את המניה 3.0Ghz, במקום של 920 2.66Ghz, תודה על ההצעה בכל זאת. הלכתי ולקרוא על המצב דגמים שונים). האם כרטיס (קול ווידאו) עבור כל ב? אני די בטוח אני בחרתי את כל מה עם הזכות Sockets, אתם יכולים רק כדי לוודא שאני עושה דברים לא מוכן לקנות את הדברים הלא נכונים. תודה על כל כך הרבה! אני עסוק reding למעלה על HD4890 מול GTX 275 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i7 הוא חסר תועלת עבור משחקים. כונני 5200RPM הם ירוק ו איטי. http://www.computer-juice.com/forums...posting-23819/
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
טוב אתה יכול לקבל 2x 9800GTX זה יהיה טוב יותר מאשר אחד GTX275 הייתי חושב, אבל GTX275 אחד הוא כל מה שאתה זקוק עבור המשחקים, אלא אם אתה מסתכל על המשחק קיצוניים. Carbon נכונה גם I7 הוא לא הרבה יותר טוב כמו Q9400 מרובע anyother כלפי מעלה, זה למה אתה הולך להיות טוב יותר עבור I7 920 אם היה לקנות I7, אבל אם אתה מאושר עם 950 אז לך על זה ![]() I7 יהיה להתאים את לוח האם כי אין שום בעיה ו ראם היא גם אישור. אם היה לי את הנעליים, עכשיו, אני מעוניין לנטוש את 950 ל 920 או אפילו E8500 או Q9400 או גבוה יותר אז גם לקבל GTX275 או HD4890 עוד מעט בחומרה רבה אתה יכול להשקיע הוא SSD (solid מדינת כונן) HDD Ive שמעתי מכמה חבר 'ה על xfire ו קיטור לשדרג לבד כי זה עושה הבדל גדול במשחקים, זה לא נבדק עדיין רק את עצמי כל כך הולך לפי מה אחר להגיד לי. ה SSD הוא עדיין מאוד pricy £ 200 + טוב עבור כונן 120GB. את צריכה ללכת טוב 650w + כדי להפעיל את כל זה גם עם לפחות 40> 50 amps על אחת ברכבת |
|
| |||
| |||
| Harddrive את התפנית לעבר 7200rpm, אני לא יודע למה שאמרת הם רק להריץ ב 5400rpm? נראה כאילו אני יהיה ללכת עם GTX 275. זה יהיה להתמודד עם כל המשחקים שאני מתכנן לשחק. כולנו תקווה כי על מקסימום הגדרות. משחקים כמו GTA IV, COD, אבדון רחוק Cry 3 ו 2 אמורות להיות בסדר, נכון? המעבד אני ממש לא החלטי. קראתי למעלה על Q9400 וזה לא אומר שום דבר על יתר השחלה. ה i7 של מאידך that.Would אני צריך להיות עשיר יותר עם 2.66Ghz Q9400 מאשר 3.06Ghz 950? אני חושב שזה הולך להיות אחד מאותם ברגע האחרון decisons לעשות כאשר אני קונה את כל זה. אזור החשמל אינו "SLI Ready", האם אתה חושב שאני צריך לקנות אחד, כי הוא מוכן SLI incase אני יום אחד לעשות לשים עוד ב-GPU? נ.ב. יכול להיות מטומטם השאלה אבל אני די חדש לבניית, לוח האם שלי ושל החשמל יהיה להתאים את המקרה נכון? אני מכיר את הרצון harddrives כי במקרה יש מכונות מזל פתוחים 3.5 "כוננים. תודה שוב:):) |
|
| |||
| |||
| WD ירקות התפנית לעבר 5200RPM. המהירות שלהם היא לפעמים מדורגים כמו "5200RPM ל 7200RPM" אבל יש WD הודה פירוש הדבר 5200RPM. הם לא צריכים לשמש בתור כונן המערכת. אם זוהי מכונת המשחקים, כל מרובע כאן הוא חסר תועלת. X3 לקנות 720 או E8400 ו overclock זה או פשוט לחכות i5. מכיוון שאתה לא באמת אמר מה זהו, זה די קשה להגיד לך אם i7 הוא שווה את זה: אם הוא עריכת וידאו או משהו, יכול להיות. SLI הוא חסר תועלת דומה ביותר "SLI-Ready" PSUs הם עניים, א 520HX צריך להיות בסדר שלך GTX 275.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אני יהיה לחפש אחר כך harddrive. האם זה עדיין יהיה WD, אבל לא רק ירוק? אני צריך את 2Tb atleast לאחסן את המוסיקה / קטעי וידאו / סרטים / משחקים / תמונות. את 750Gb יהיו קשורים לעבודה דברים + מערכת הפעלה. השימוש העיקרי של המחשבים יהיו משחקים. אבל גם עבור צפייה בסרטים ומוסיקה. רק עבודה כי יעשה על זה יהיה פשוט מסמכי Microsoft Word. שלי predeccesing לפרסם את המשחקים שציינתי אני מכוון לעבר משחק. את החשמל כבר נבחר אחד טוב, Corsair TX 750W. המעבד עכשיו, איך את i7 950 לבלום על הביצועים? טוב יש את מהירות השעון, יתר תברוג, עוצמה וכל ביקורות קראתי הם די מבטיח. אני מעדיף להישאר עם מעבדי אינטל, כמו עלות AMD הרבה יותר ספינה לדרום אפריקה. האם את Q9400 להיות מעבד טוב ללכת עד אז? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בניית המחשב הראשון שלי - דעות על רכיבים בחרתי | Haddo | כללי חומרה צ 'אט | 10 | -28 מרץ 2009 00:31 |
| בניית מחשב חדש ... ייעוץ ב spec הנבחר. | pcbutter | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 19th ינואר 2008 04:05 |
| לבסוף הפקדה am:) | TRUEfrancesca | ואציג את עצמך כאן | 6 | 7 ינואר 2008 09:21 |
| חדש לבנות מחשב - על הצורך ייעוץ נבחר Setup | Kev63 | כללי חומרה צ 'אט | 19 | 26 דצמבר 2007 09:20 |
| סוף סוף יש מחשב חדש! | SHEPH3RD | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 20 נובמבר 2007 12:13 |
| שרשרת כלים | |
| |