![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Po valandų svarstymo atsiliepimus, patarimus ir pastabas, aš manau, kad nusprendė apie tai, ką gauna už savo atnaujinimas. Ar jus vaikinai prašome patikrinti, jei viskas vyks kartu, ir kad aš ne todėl kvaila klaida kažkur. Thanks so much:) Procesorius: Intel Core i7 950 (3.06GHz) MOBO: Intel DX58SO Extreme serija X58 ATX Tri-Channel DDR3 16GB SLI arba CrossFireX LGA1366 GPU: 9.800 EVGA GTX + 512Mb DDR3 SLI Ready (du iš šių) PSU: Corsair 750W TX series RAM: OCZ DDR3 PC3-12800 1600MHz 6GB Platinum XTC Triple Channel Kits HDD: Western Digital Caviar Green 2 TB Bulk / OEM Hard Drive 3.5 colio, 32 MB Cache, 7200 rpm SATA II ir "Western Digital Caviar Green 750 GB Bulk / OEM Hard Drive 3.5 colio, 16 MB Cache, 7200 rpm SATA II CPU aušintuvas: Cooler Master V8 Nickel Plated Copper Base Aluminum Fins 8 Heatpipes Core i7 1.366 CPU Cooler Važiuoklė: Cooler Master HAF 932 aukšta oro srauto Visas Tower ATX Case Black OS: Windows Vista Ultimate SP1 64-bit Sistemos statybininkų ir SLI tiltas kortelės NVIDIA. Tai, kad visi man reikia? Viskas suderinama? Any suggestions? PS Tai iš esmės yra geriausia, kurią galima gauti savo šalyje, todėl, jei pateikti pasiūlymus, ir aš juos atmesti, gaila, kad neįmanoma nusipirkti, kur aš gyvenu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You could just get i7 920 ir overclock jį 4GHz jokių problemų, nė vienoje vietoje gauti 950, Well I wouldnt anyways. 9800GTX i wouldnt turėti vieną, jūs galėtumėte gauti HD4890 ir galbūt stumti valtis daugiau sutaupyti nuo i7 950 iki i7920 ir tada GTX275
| |||
| |||
| Aš neplanuoju overclock, Quad Core 3GHz turėtų būti daugiau nei pakankamai mano poreikius. Kas būtų Nvidia ekvivalentas 4.890 HD būti? I'd rather stick with NVIDIA .. Aš palyginti GTX275 ir 9.800 GTX + dabar matyti, kas yra geriau. Thanks for your help kiek:) |
|
| |||
| |||
| Citata:
Taip, tačiau galima OC 920 iki 3GHz ne problema:) man anyways i cant see į išlaidų papildomų £ 200 į 950 I7 taškas, kai visi jūsų gauti, yra keletas papildomų punktų kriterijų ir kai kurių papildomų FPS žaidime. Jei jūsų rinkinys I7 950 tada ji bus graži CPU:) Nežinote, koks kortelę NVIDIA būtų šone HD4890. Man taip pat įdomu šį klausimą sau, nes esu apie pirkimo HD4890 arba jei matau, Nvidia už gerą kainą Patarimas norėčiau prolly imtis GTX275 ir GTX295. HD4890 ir GTX275 turėtų būti viršuje takeliai į savo puslapį ![]() Aš tai labai noriu NVidia taip pat, bet dabar aš tikrai imtis HD4890 ir stumti, kai ateina įgrūsti į pirkimo dieną, aš prolly pirkti ATI per NVidia Esu tikras, kas kada nors pasirinkimas darai pabaigos, jei esate patenkintas jo thats kad visi klausimai ![]() Vienintelis dalykas, sakyčiau, su savo pasirinkimu, virš 950 920, masyvi sutaupyti 200 £ GTX9800 yra gražus, tačiau jos sensta |
|
| |||
| |||
| Tiesiog sustoja kortelė Apžvalgos dabar ir aš pamačiau, kad GTX275 yra žymiai geriau nei 9800GTX +. Aš būtinai vyksta su GTX 275 tada, bet tik vienas iš jų. Buvau ketiname runthe 9800GTX + ir SLI But I cant do, kad su 275 GTX, nes galiu sau leisti tik vieną. Visada galima įdėti dar vieną, ateityje nors:) Mano plokštę ir CPU suderinama? (I'll be going su 950, nors 920 yra puikus norėčiau gauti 950, todėl jos akcijų 3.0GHz, vietoj 920 2.66GHz, ačiū už pasiūlymą, tačiau. Nuėjau ir perskaityti apie modelių). Ar kortelės (garso ir vaizdo) visi eiti? Esu tikras Mane pasirinko viskas su teise lizdai, galite vaikinai Tik įsitikinkite, kad nereikia stuff up perkant klaidingą stuff. Ačiū už viską, ką iki šiol! I'm busy Reding iki maždaug vs GTX 275 HD4890 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i7 yra nenaudingas žaidimų. Žalioji diskai 5200RPM ir lėtai. http://www.computer-juice.com/forums...posting-23819/
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Pat galite gauti 2x 9800GTX, kad būtų geriau, nei vieną GTX275 aš manau, bet vieną GTX275 yra viskas, ko jums dar reikia žaidimų, nebent jūs ieškote ekstremalių žaidimą. Anglies yra teisinga taip pat I7 nėra daug geriau nei anyother Quad Q9400 kaip aukštyn, thats, kodėl jūs geriau važiuokite I7 920 Jei Jums buvo pirkti i7, tačiau jei esate patenkintas savo 950 to go for it ![]() I7 tiks, kad plokštėje nėra problema ir RAM is OK too. Jei aš savo batus dabar, noriu atsikratyti 950 už 920 ar net E8500 arba Q9400 arba didesnis tada arba gauti GTX275 ar HD4890 Kitas puikus tiek aparatūros galima investuoti į tai SSD (Solid State Drive) disko Ive, išgirsti iš kai kurių į "Xfire" garo ir vaikinai, kad šį atnaujinimą vien todėl didelis skirtumas žaidimai, kurie nebuvo išbandyti save, kad tai dar tik ketina tai, ką kitas pasakė man. VSD vis dar yra labai Keliu £ 200 + už gerą 120GB diską. Jūsų ketinate reikia gero 650W + paleisti visus per šį bent 40> 50 amperų ant vienos geležinkelio |
|
| |||
| |||
| Diską nugara prie 7200rpm, aš nežinau, kodėl jums sakė, kad veikia tik ne 5400? Looks like I'll go su GTX 275. Ji bus tvarkyti visus žaidimus Ketinu žaisti. Tikimės, kad ant max nustatymų. Žaidimų kaip GTA IV, COD, DOOM 3 ir Far Cry 2 turėtų būti gerai, tiesa? Procesorius Aš tikrai nenuspręsta. Aš svarstymą sudaro apie Q9400 ir jis tau nieko nepasako apie Hyper-Threading. I7 yra kita vertus, turi that.Would aš geriau su 2.66GHz Q9400 3.06GHz nei 950? Manau, kad tai bus vienas iš tų paskutinės minutės decisons padaryti, kad perkant visa tai. Mano maitinimo nėra "SLI Ready", ar manote, norėčiau įsigyti vieną, kad yra SLI pasiruošęs uždengti aš vieną dieną tai įdėti GPU į kitą? PS galėtų būti kvailas klausimas, bet aš gana nauja statyba, mano pagrindinė plokštė ir maitinimo tilps į bylą teisė? Žinau harddrives bus, nes byla slots atidaryti 3.5 "diskai. Ačiū dar kartą:):) |
|
| |||
| |||
| DD Žaliųjų nugara ne 5200RPM. Greitis kartais vertinami kaip "5200RPM iki 7200rpm", tačiau WD pripažino tai reiškia, 5200RPM. Jie neturėtų būti naudojami kaip sistemos diske. Jei tai yra lošimų automatų, bet quad Čia yra nenaudingas. Pirkti X3 720 arba E8400 overclock ir jis arba tiesiog laukti I5. Kadangi jūs iš tikrųjų sakė, kas tai yra skirta, tai tipo sunku pasakyti, ar i7 yra verta: jei tai vaizdo redagavimo ar kažką, tai gali būti. SLI yra beveik nenaudingas ir labiausiai "SLI-Ready" PSUs yra prasta, 520HX turėtų būti bauda už GTX 275.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| I'll ieškoti įvairių diską tada. Ar ji vis dar WD, bet tik ne žalia? Turiu 2TB atleast laikyti My Music / Video / Filmai / Žaidimai / nuotraukos. 750GB bus darbu susijusių dalykų + OS. Kompiuterių pagrindinis naudojimas bus žaidimus. Bet ir žiūrėti filmus ir muziką. Dirba tik, kad bus padaryta tai bus paprasta "Microsoft Word" dokumentus. Mano predeccesing paštu minėjau žaidimai I'm tikslas žaisti. Dėl maitinimo mes jau pasirinko geras, Corsair 750W TX. Procesorius dabar, kaip būtų i7 950 strigo dėl rezultatų? Jos gavo gerą taktinį dažnį, Hyper-Threading, galingas ir visi Apžvalgos Perskaičiau yra gana perspektyvi. Norėčiau klijuoti su "Intel" procesoriais, kaip AMD kainuos kur kas daugiau laivų į Pietų Afriką. Ar Q9400 bus geras procesorius važiuoti tada? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano pirmasis Pc Build - Nuomones apie komponentus Wybrałem | Haddo | General Hardware Chat | 10 | Kovas 28, 2009 00:31 |
| Statyba naują kompiuterį ... patarimus dėl pasirinktos spec. | pcbutter | General Hardware Chat | 4 | 19 sausis 2008 04:05 |
| Am pagaliau padaro:) | TRUEfrancesca | Introduce yourself here | 6 | 7 sausis 2008 09:21 |
| Turto PC - konsultacijas, kurių reikia dėl pasirinktos konfigūracijos | Kev63 | General Hardware Chat | 19 | 26 gruodis 2007 09:20 |
| Pagaliau gavau naują kompiuterį! | SHEPH3RD | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Lapkritis 20, 2007 12:13 |
| Temos įrankiai | |
| |