![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Po godzinach czytania opinii, porad i komentarzy sądzę zdecydowały o tym, co się w mojej aktualizacji. Czy faceci proszę sprawdzić, czy wszystko razem i że nie jestem głupi błąd dokonując gdzieś. thanks so much:) CPU: Intel Core i7 950 (3.06Ghz) Mobo: DX58SO Intel z serii Extreme X58 ATX Tri-Channel DDR3 16GB SLI lub CrossFireX LGA1366 GPU: Evga 9800 GTX + 512Mb DDR3 SLI Ready (Dwa z tych) PSU: Corsair 750W serii TX RAM: OCZ DDR3 pc3-12800 1600MHz Platinum XTC 6GB Triple Channel Kits HDD: Western Digital Caviar Green 2 TB Bulk / OEM Inch Hard Drive 3.5, 32 MB cache, 7200 RPM SATA II i Western Digital Caviar 750 GB Green Bulk / OEM Inch Hard Drive 3.5, 16 MB cache, 7200 RPM SATA II CPU cooler: Cooler Master V8 niklowana miedź Base Aluminum Fins 8 Heatpipes Core i7 1366 CPU Cooler Podwozie: Cooler Master haf 932 High Air Flow ATX Full Tower Case Black OS: Windows Vista Ultimate z dodatkiem SP1 64-bitowego systemu dla budownictwa mostek SLI i karty Nvidia. Czy to wszystko czego potrzebujemy? Wszystko kompatybilne? Wszelkie sugestie? Ps Jest to w zasadzie najlepsze, która jest dostępna w moim kraju, więc jeśli sugestie i odrzucić je, przepraszam, to jest niemożliwe, aby kupić gdzie ja mieszkam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można tylko otrzymać i7 920 i overclockingu go 4ghz bez problemu, bez uzyskania pkt 950, oraz I wouldnt anyways. 9800GTX i wouldnt albo można uzyskać HD4890 i może Push łodzi więcej oszczędności z i7 950 do i7920, a następnie dostać GTX275
| |||
| |||
| Nie jestem planuje overclockingu, 3Ghz quad core powinna być bardziej niż wystarczający dla moich potrzeb. Jakie byłyby Nvidia równowartość HD 4890 jest? I'd rather trzymać z Nvidia .. I'll porównać GTX275 i 9800 GTX +, aby zobaczyć, co jest lepsze. Dziękujemy za pomoc do tej pory:) |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Tak, ale można OC z 920 do 3ghz no problem:) mnie anyways i cant patrz punkt wydatków dodatkowe £ 200 na 950 przy I7 wszystkie zaczyna się kilka dodatkowych punktów w wzorzec oraz kilka dodatkowych fps w grze. Jeśli ustawione na I7 950 to będzie miły cpu:) Nie wiesz, co z karty Nvidia będzie obok HD4890. Ja też zastanawiałem się sam na to pytanie, ponieważ jestem na końcówkę zakupu HD4890 lub gdy widzę Nvidia za dobrą cenę, i to prolly podjąć GTX275 i GTX295. W HD4890 i GTX275 musiałyby być górę biegaczy w opcji ![]() I tak bardzo chce Nvidia, ale teraz mam naprawdę wziąć się do HD4890 i kiedy przychodzi do pchania podtykać w dniu zakupu, będę prolly kupić ATI ponad Nvidia Jestem pewny, jakie kiedykolwiek można dokonać wyboru w końcu, jeśli jesteś zadowolony z jej thats wszystkich sprawach ![]() Jedyne co chciałbym powiedzieć na wybór, jest ponad 920 z 950, masywne oszczędność £ 200 GTX9800 jest ładne, ale coraz stare |
|
| |||
| |||
| Wystarczy się poprzez kartę opinii teraz i widziałam, że GTX275 jest znacznie lepszy niż 9800GTX +. Z pewnością należy się z tego GTX 275, ale tylko jeden z nich. I trafia do runthe 9800GTX + w SLI ale cant zrobić z GTX 275, bo można tylko sobie. Czy zawsze umieścić w innym, choć w przyszłości:) Czy moja płyta główna i procesor kompatybilny? (I'll be going z 950, choć 920 jest wielką wolę, aby uzyskać 950 tak jej zapasów 3.0Ghz, zamiast do 920 2.66GHz, dzięki za sugestię chociaż. Wyjechałem i czytać na temat różnych modeli). Czy karty (Audio i wideo) wszystkich wejść? I'm pretty sure I wybrał wszystko z prawem gniazd, można faceci po prostu upewnij się, więc nie w kupowanie rzeczy złe rzeczy. Dziękujemy za wszystko, co do tej pory! Jestem zajęty Reding na temat HD4890 vs GTX 275 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i7 jest bezużyteczne dla gier. Zielona 5200RPM i dyski są powolne. http://www.computer-juice.com/forums...posting-23819/
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Cóż można uzyskać 2x 9800GTX, która byłaby lepsza niż GTX275 chciałbym myśleć, ale GTX275 jest kiedykolwiek potrzeba gier, chyba że jesteś patrząc na ekstremalne gry. Węgla jest zbyt prawo, I7 nie jest dużo lepiej niż anyother Quad Q9400 jak góry, to dlaczego lepiej będzie dla I7 920 jeśli było kupić I7, ale jeśli jesteś zadowolony z 950 a następnie go ![]() W I7 zmieści się, że płyta nie ma problemu i barana jest ok too. Gdybym był w buty teraz chciałbym drenować z 950 do 920 lub nawet E8500 lub Q9400 lub wyższej następnie dostać GTX275 lub HD4890 Innym wielkim trochę sprzętu można inwestować w to SSD (Solid State Drive) HDD Ive usłyszał od niektórych facetów na xfire i parową, że ten sam dokonuje aktualizacji wielką różnicę w grach, nie testowane jeszcze w tym ja, tak tylko się przez co inni mają do mnie powiedział. W SSD jest nadal bardzo pricy £ 200 + dla dobra 120GB dysk. Twoja będzie potrzebował dobrej 650w +, aby uruchomić to wszystko zbyt z co najmniej 40> 50 amperów na jednym kolejowym |
|
| |||
| |||
| W dysków twardych 7200rpm na spin, nie wiem, dlaczego powiedział pan, że tylko uruchomić na 5400rpm? Wygląda na to, I'll go z GTX 275. It'll obsłużyć wszystkich gier I'm planowania do odegrania. Mam nadzieję, że ustawienia na max. Gry takie jak GTA IV, ChZT, Doom 3 i Far Cry 2 powinno być w porządku, prawda? Procesor I'm really niezdecydowani. I czytał na temat Q9400 i nie mówi nic o Hyper-Threading. W i7 to z drugiej strony ma that.Would I lepiej z 2.66GHz Q9400 niż 3.06Ghz 950? Myślę, że to będzie jeden z tych ostatnich minut decisons Robię to wszystko przy zakupie. Mój zasilacz nie jest "SLI Ready", Pani zdaniem powinienem kupić, że jest gotowy incase SLI I jeden dzień zrobić umieścić w innym GPU? Ps może być głupie pytanie, ale ja jestem całkiem nowym budynku, moja płyta główna i zasilacz będzie pasować do przypadku prawo? Wiem, że będzie harddrives, ponieważ sprawa ma szczeliny otwarty dla 3,5 "dysków. Jeszcze raz dziękujemy:):) |
|
| |||
| |||
| WD Zieloni spin na 5200RPM. Ich prędkość jest czasami oceniono jako "5200RPM do 7200RPM ale WD przyznał oznacza to 5200RPM. Nie powinny one być użyte jako system napędu. Jeśli jest to maszyna do gier, każdy quad jest bezużyteczny. Kup X3 720 lub E8400 i overclockingu to czy po prostu czekać na I5. Ponieważ nie masz rzeczywiście powiedział, co to jest, to rodzaj trudno powiedzieć, czy warto go i7: jeśli edycji video albo coś, to może być. SLI jest równie bezużyteczne i najbardziej "SLI-Ready" PSUs są słabe, a 520HX należy grzywny za GTX 275.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| I'll szukać różnych dysków twardych następnie. Czy to nadal WD, ale nie tylko Zielonej? I potrzebują 2Tb atleast przechowywać my music / video / movies / games / zdjęć. W 750Gb będą prace związane rzeczy + OS. Komputery podstawowym zastosowaniem będzie gra. Ale również do oglądania filmów i muzyki. Jedyne prace, które zostaną wykonane na to będzie proste dokumenty programu Microsoft Word. W moim predeccesing post mówiłem gier I'm zmierzające do gry. Do zasilania już wybrały dobry, Corsair TX 750W. Procesor teraz, jak w i7 950 hamujących na wydajność? Jego dostał dobrą szybkość zegara, Hyper-Threading, potężny i wszystkich gości I've odczytu są bardzo obiecujące. Wolę trzymać z procesorami firmy Intel, AMD, jak koszt o wiele więcej, aby statek do Afryki Południowej. Czy Q9400 jest dobrym procesorem, aby przejść przez to? |
![]() |
|
| Zakładki |