mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

În cele din urmă Alesule Totul, va lucra?

Reply

Thread Tools
Old 30 iunie 2009, 04:36
Grupul de stat

Default În cele din urmă Alesule Totul, va lucra?

După ore de lectură comentarii, sugestii si comentarii cred ca am decis, la ce să-mi pentru upgrade-ul. Poate voi vă rugăm să verificaţi dacă totul va merge împreună şi că nu mă face un prost greşeală pe undeva. Multumesc mult:)

Procesor: Intel Core I7 950 (3.06Ghz)
Mobo: Intel DX58SO Extreme Seria X58 ATX Tri-Channel DDR3 16GB SLI sau CrossFireX LGA1366
GPU: Evga 9800 GTX + 512MB DDR3 SLI Ready (două dintre acestea)
PSU: pirat 750W seria TX
RAM: OCZ DDR3 PC3-12800 1600MHz 6GB platină XTC Triple Channel Kituri
HDD: Western Digital caviar verde 2 TB în masă / OEM hard-disk 3.5 inch, 32 MB Cache, 7200 RPM SATA II şi Western Digital caviar Green 750 GB masă / OEM hard-disk 3.5 inch, 16 MB Cache, 7200 RPM SATA II
CPU cooler: Cooler Master V8 NICHEL de cupru din Baza de aluminiu Fins 8 Heatpipes Core I7 1366 CPU Cooler
Şasiu: Cooler Master HAF 932 High aerului ATX Full Tower Cauza Negre
Sistem de operare: Windows Vista Ultimate cu SP1 pe 64 de biţi pentru sisteme

şi o carte de SLI pod pentru Nvidia.

Este că tot ce am nevoie? Totul compatibil? Orice sugestii?
Ps Aceasta este, în principiu, de cele mai bune, care este disponibil în ţara mea, aşa că, dacă te face sugestii şi am să le respingeţi, îmi pare rău, este imposibil sa o cumpere unde stau
Old 30 iunie 2009, 06:04
Grupul de donator

Ai putea primi doar 920 de I7 şi overclock-l la 4ghz nici o problema, nici un punct de achiziţie de 950, bine i wouldnt oricum. 9800GTX i wouldnt au fie, ai putea lua un HD4890 şi poate împinge barca cu mai multe economii I7 de la 950 la i7920 şi apoi iau o GTX275

totul altceva este dulce

Am fost asa de tentat sa cumpere acest bocceaua, dar merge doar pentru a primi o carte de acum, în loc

http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=BU-003-OB

Sistemul meu: Fred

Procesor (e):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Plăci de bază:
Asus P5B Premium Vista Edition
Memorie RAM:
4GB Corsair DDR2 XMS2 @ 280Mhz
Placă grafică (e):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Placă de sunet:
În curând:)
Hard Drive (e):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (e):
LG DVD-RW SATA
Cauza / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Răcire:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (e):
Targa 19 "TFT Ecran lat 16:9
Sistem de operare (e):
XP64Bit
Old 30 iunie 2009, 06:44
Grupul de stat

Nu sunt de planificare pentru a overclock, 3Ghz quad core ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru nevoile mele.

Ce ar fi de Nvidia echivalent din 4890 HD fi? Mai bine stai cu Nvidia .. Voi compara GTX275 şi 9800 GTX + acum pentru a vedea care este mai bine.

Mulţumesc pentru ajutor până acum:)
Old 30 iunie 2009, 06:53
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de De Ciad View Post
Nu sunt de planificare pentru a overclock, 3Ghz quad core ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru nevoile mele.

Ce ar fi de Nvidia echivalent din 4890 HD fi? Mai bine stai cu Nvidia .. Voi compara GTX275 şi 9800 GTX + acum pentru a vedea care este mai bine.

Mulţumesc pentru ajutor până acum:)

Da, dar ai putea OC de 920 de 3ghz nici o problema:) oricum mi-i cant vedea un punct în cheltuieli suplimentare de £ 200 pe 950, atunci când toate I7 dvs. este obtinerea extra câteva puncte de referinţă şi în unele extra fps în joc. Dacă vă stabiliţi pe I7 950 apoi acesta va fi un frumos cpu:)

Nu sunteţi sigur ce card de la Nvidia ar fi alături de HD4890. Sunt de asemenea, întrebându-mă la această întrebare, pentru că sunt pe vârful cumpere un HD4890 sau daca as vedea un pret bun pentru Nvidia, prolly i-ar lua un GTX275 sau GTX295.

De HD4890 & GTX275 ar trebui să fie în sus runners opţiunile

Am nevoie de un aşa de rău Nvidia, dar acum i-au luat foarte în HD4890 şi atunci când vine vorba de împinge împinge în ziua de cumpărare, i se va prolly cumpere ATI peste Nvidia

Sunt sigur că ceea ce aţi făcut vreodată ales în cele din urmă, dacă nu sunteţi mulţumit de el thats tot ce contează

Singurul lucru care i-ar spune împotriva alegerea dvs., este de 920 pe 950, masiv de economisire de £ 200 GTX9800 este frumos, dar sa îmbătrânire
Old 30 iunie 2009, 09:32
Grupul de stat

Doar mergi prin card revizuiri acum si am vazut ca GTX275 este considerabil mai bine decât 9800GTX +. Voi fi cu siguranta merge cu un GTX 275 atunci, dar numai unul dintre ei. M-am de gând să runthe 9800GTX + SLI în jargon, dar am făcut asta cu GTX 275, pentru că numai eu pot permite una. Pot pune mereu un altul în, în viitor, deşi:)

Mi-e placa de bază şi de procesor compatibil? (I se va merge cu 950, 920, chiar dacă este mare Aş prefera de a obtine 950 deci sa stoc 3.0Ghz, în loc de 920 2.66Ghz, multumesc pentru sugestie totusi. Citit şi m-am dus sus despre modele diferite).

Va carduri (de sunet şi video) du-te la toate? Sunt destul de sigur că am ales cu tot dreptul de prize, poate voi face chiar atât de sigur că nu lucrurile în cumpărarea greşit lucrurile. Mulţumesc pentru tot atât de departe! Sunt ocupat până REDING despre HD4890 vs GTX 275
Old 30 iunie 2009, 14:31
Grupul de donator

I7 este inutil pentru jocuri. Green unităţi sunt 5200RPM şi lent.

http://www.computer-juice.com/forums...posting-23819/
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 1 iulie 2009, 06:26
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de De Ciad View Post
Doar mergi prin card revizuiri acum si am vazut ca GTX275 este considerabil mai bine decât 9800GTX +. Voi fi cu siguranta merge cu un GTX 275 atunci, dar numai unul dintre ei. M-am de gând să runthe 9800GTX + SLI în jargon, dar am făcut asta cu GTX 275, pentru că numai eu pot permite una. Pot pune mereu un altul în, în viitor, deşi:)

Mi-e placa de bază şi de procesor compatibil? (I se va merge cu 950, 920, chiar dacă este mare Aş prefera de a obtine 950 deci sa stoc 3.0Ghz, în loc de 920 2.66Ghz, multumesc pentru sugestie totusi. Citit şi m-am dus sus despre modele diferite).

Va carduri (de sunet şi video) du-te la toate? Sunt destul de sigur că am ales cu tot dreptul de prize, poate voi face chiar atât de sigur că nu lucrurile în cumpărarea greşit lucrurile. Mulţumesc pentru tot atât de departe! Sunt ocupat până REDING despre HD4890 vs GTX 275

Ei bine ca poate lua 2x 9800GTX, care ar fi mai bine decât una GTX275 i-ar crede, dar este un GTX275 toate ai nevoie de jocuri, cu excepţia cazului în care pe care îl căutaţi la extreme joc. De carbon este prea drept, I7 nu este mult mai bine decât anyother quad ca Q9400 sus, thats de ce ai fi mai bine merge pentru I7 920, dacă a fost să cumpăr un I7, dar, dacă nu sunteţi mulţumit cu 950 apoi atunci du-te de el

The I7 va potrivi că placa de bază nici o problemă şi ram este prea ok. Dacă am fost in pantofi acum, i-ar arunca în şanţ de 950 pentru un 920 sau chiar un E8500 sau Q9400 sau mai mare, atunci fie te GTX275 sau un HD4890

Un alt mare pic de hardware-ul dumneavoastră ar putea investi într-un SSD (Solid State Drive) HDD

Ive auzit de la niste baieti pe xfire abur şi că această actualizare singur face o mare diferenta in jocuri, nu s-au testat acest lucru încă mă duc aşa doar de ceea ce au alte mi-a spus. De SSD este încă foarte pricy £ 200 + pentru un bun 120GB disc.

Dvs. va nevoie de o bună 650w + pentru a executa toate aceste prea cu cel puţin 40 de> 50 amperi pe o singură cale ferată
Old 1 iulie 2009, 07:55
Grupul de stat

Harddrive de spin la 7200rpm, nu stiu de ce ai spus ca doar rula la 5400rpm?

Se pare ca voi merge cu un GTX 275. Se va trata toate jocurile Sunt de planificare pentru a juca. Sperăm că pe max setări. Jocuri ca GTA IV, COD, Doom 3 şi Far Cry 2 ar trebui să fie bine, nu?

Prelucrătorul Sunt foarte discutabil. Am fost de lectură până despre Q9400 si nu spune nimic despre hyper-threading. The I7 lui, pe de altă parte au that.Would-mi fie mai bine cu o 2.66Ghz Q9400 decât o 3.06Ghz 950? Cred că va fi unul dintre cele ultimul minut decisons am face acest lucru, atunci când cumpără toate.

Meu de alimentare nu este "SLI Ready", crezi că ar trebui să cumpere unul care este gata SLI incase am o zi nu pune într-un alt GPU?

Ps Poate fi o chestiune de prost, dar eu sunt destul de noi pentru a clădirii, mi placa de bază şi de alimentare cu energie se va potrivi în caz nu-i asa? Eu ştiu, pentru că va harddrives cazul a deschis sloturi pentru 3.5 "drive.

Vă mulţumesc încă o dată:):)
Old 1 iulie 2009, 11:46
Grupul de donator

WD Verzilor spin la 5200RPM. Viteza lor, uneori, este evaluat ca fiind "5200RPM la 7200rpm" WD dar a recunoscut acest lucru înseamnă 5200RPM. Ele nu ar trebui să fie folosit ca un sistem de unitate.

Dacă aceasta este o masina de jocuri, orice quad aici este inutil. Cumpăraţi un X3 720 sau un E8400 si overclock-l sau aşteptaţi doar pentru I5. Din moment ce nu au de fapt, ceea ce a spus acest lucru este pentru, este un fel de greu să vă spun dacă o I7 se merită: dacă e de editare video sau ceva de genul asta, se poate. SLI este la fel de inutil şi de cele mai multe "SLI-Ready" PSUs sunt săraci, un 520HX ar fi bine pentru dumneavoastră GTX 275.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 1 iulie 2009, 12:18
Grupul de stat

Voi căuta o altă harddrive atunci. Pot fi WD-o încă, dar nu doar verde? Am nevoie de 2Tb atleast pentru a stoca muzica mea / videoclipuri / filme / jocuri / fotografii. De 750Gb va fi locul de muncă legate de lucruri + OS.

Computerele primare de utilizare va fi de jocuri. Dar, de asemenea, pentru vizionarea filme si muzica. Singurul lucru care se va face pe acesta va fi simple documente Microsoft Word. În mi-am menţionat predeccesing post de jocuri Sunt cu scopul de a juca.

Pentru sursa de alimentare l-am ales deja unul bun, pirat TX 750W.

Prelucrătorul acum, cum ar fi de I7 950 frâneze pe performanţă? Sa luat un ceas bun de viteză, hyper-threading, puternic şi revizuiri toate le-am citit sunt destul de promiţătoare. Aş prefera să stai cu procesoare Intel, ca AMD cost mult mai mult pentru a navei în Africa de Sud. Ar putea fi un bun Q9400 procesor pentru a merge de atunci?
Reply

Register

Marcaje