![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Po hodinách čítaní recenzie, tipy a komentáre myslím, že som sa rozhodol o tom, čo sa na môj upgrade. Môžem vás prosím, skontrolujte, či všetko pôjde dohromady, a že nejsem hloupá aby niekde chybu. Díky moc:) CPU: Intel Core I7 950 (3.06Ghz) Mobo: Intel DX58SO Extreme Series x58 ATX Tri-Channel DDR3 16GB SLI alebo CrossFireX LGA1366 GPU: EVGA 9800 GTX + 512MB DDR3 Připraveno SLI (dve z nich) PSU: Corsair 750W TX série RAM: OCZ DDR3 PC3-12800 1600MHz Platinum XTC 6GB Triple Channel Zostavy HDD: Western Digital Kaviárové Zelená 2 TB Hromadná / OEM Pevný disk 3,5 Inch, 32 MB Cache, 7200 RPM SATA II, Western Digital Kaviárové Zelená 750 GB Hromadná / OEM Pevný disk 3,5 Inch, 16 MB Cache, 7200 RPM SATA II Chladič CPU: Cooler Master V8 poniklovaný Meď základne Al Fins 8 heatpipes Core I7 1366 CPU Cooler Podvozok: Cooler Master HAF 932 Vysoký prietok vzduchu ATX Úplné veža Case Black OS: Windows Vista Ultimate s SP1 64-bit pre systém stavebného a SLI mostík pre karty Nvidia. Je to všetko, čo potrebujete? Všetko kompatibilné? Akýkoľvek návrhy? Ps To je v podstate najlepšie, že je k dispozícii v mojej krajine, takže ak si návrhy odmietnuť a já im ľúto, že je nemožné, aby si ju kúpili, kde bývam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohl bys dostat I7 920 a přetaktování je to 4GHz žiadny problém, žiadne body získať 950, ale i tak ako tak bych. 9800GTX Já bych si buď môžete získať HD4890 a možno aj tlačit loď viac úspor I7 od 950 do i7920 a potom dostanete GTX275
| |||
| |||
| Nejsem plánujete přetaktování 3Ghz Quad Jadro by malo byť viac než dosť pre moje potreby. Čo by sa Nvidia ekvivalent HD 4890 bude? Radšej by som vydržať Nvidia .. I'll porovnať GTX275 a 9800 GTX + hneď vidieť ktorá je lepšia. Ďakujeme za vašu pomoc, tak ďaleko:) |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Jo, ale mohli ste sa OC 920 na 3GHz žiadny problém:) ma tak ako tak i cant pozri bod vo výdavkoch príplatok 200 libier na I7 950 kedy všetky vaše dostať je pár extra body benchmark a niektoré extra fps v hre. Ak váš set na I7 950 potom bude pekný cpu:) Nie ste si istí, čo z karty Nvidia by vedľa HD4890. Já jsem také přemýšlel túto otázku sám, pretože som na tip na kúpu HD4890 alebo keď vidím Nvidia za dobrú cenu, aj Pröll by trvať GTX275 a GTX295. Na HD4890 & GTX275 by musela byť top běžce vo vašej voľby ![]() I tak zle, chcem Nvidia rovnako, ale teraz som naozaj vziať na HD4890 a keď príde na push strceny v deň nákupu, aj bude Pröll kúpiť cez ATI Nvidia Určite to, čo nikdy voľby si na konci, ak ste spokojní s to to je všetko, na čom záleží ![]() Jediná vec, povedal by som proti svojej voľby, je 920 na 950, masívny úsporu 200 libier GTX9800 je hezké, ale jak sa stará |
|
| |||
| |||
| Len cez kartu recenze a hneď som videl, že GTX275 je podstatne lepšia ako 9800GTX +. Já si rozhodně půjdu s GTX 275 potom, ale iba jeden z nich. Jsem šel na runthe 9800GTX + do SLI, ale já dotírat robiť, že s GTX 275, pretože si môžu dovoliť len jeden. Môžete vždy dať druhému do, do budúcnosti aj keď:) Je moja doska a CPU kompatibilné? (Uvidíme sa ísť s 950, a to i napriek tomu, že 920 je skvelá bych radšej dostať 950 takže jej populácie 3.0GHz, miesto do 920 2.66GHz, vďaka za návrh, hoci. Išiel som hore a prečítajte si o rôzne modely). Bude karty (zvuková a video) všetci ísť? Som si istá, že som si vybral všetko s právom zásuvky, môžeme vás uistiť, tak jednoducho nemám veci v nákupných zlé veci. Vďaka za všetko tak ďaleko! I'm busy Redingovou až o HD4890 vs GTX 275 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I7, je k ničomu, pre hranie hier. Zelená disky 5200RPM a pomalá. http://www.computer-juice.com/forums...posting-23819/
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Tak môžete získať 2x 9800GTX, že by bolo lepšie ako jedna GTX275 myslím, ale jedna GTX275 je všetko, čo potrebujete pre hranie hier vôbec, ak hľadáte pre extrémne hry. Carbon je práve taky, I7 nie je oveľa lepší ako anyother Quad Q9400, ako hore, to je dôvod, prečo ste je lepšie ísť na I7 920 keď bolo kúpiť I7, ale ak ste spokojní so svojimi 950 potom za to ![]() V I7 bude vhodné, aby základná doska bez problémov a ram je taky ok. Keby som bol vo svojej topánky hned bych priekopa o 950 na 920 či dokonca E8500 alebo Q9400 alebo vyššia potom buď dostanete GTX275 alebo HD4890 Iný veľký kus hardvéru môžete investovať do je SSD (Solid State Drive) HDD Ive počul od niektorých chlapov na xfire a pary, ktoré tento upgrade sám robí veľký rozdiel v hre neboli testované tejto zatím jsem to len ide, čo mi povedal, že ostatní majú. V SSD je stále veľmi price £ 200 + pre dobrú 120gigabajt riadiť. Vaša budeme potrebovať dobré 650watt + spustiť tohle všechno taky s najmenej 40> 50 amper na jednom železnici |
|
| |||
| |||
| Na pevný disk roztočí na 7200rpm, nevím, prečo ste povedal, že beží len na 5400ot./min? Vyzerá to, že odjede s GTX 275. Je vám zvládnuť všetky hry jsem plánujete hrať. Dúfajme, že na max nastavenia. Hry, ako GTA IV, CoD, Doom 3 a Ďalekého Cry 2 by malo byť v pohode, ne? Tento procesor som naozaj rozhodnutý. Čítal som až o Q9400 a to nehovorí nič o hyper-threading. I7 je to na druhej strane majú that.Would som sa lepšie s 2.66GHz Q9400 ako 3.06Ghz 950? Myslím, že to bude jeden z tých, na poslednú chvíľu decisons som sa pri kúpe tejto všetkých. Moja napájanie nie je "SLI ready", myslíš, že by som mal kúpiť ten, ktorý je pripravený SLI zapouzdřit I jeden deň si dať ďalšie GPU v? Ps možná hloupá otázka, ale jsem docela na nové stavby, moje doska a napájanie bude zapadať do prípade pravdu? Viem, že disky budú, pretože prípad je otvorené sloty pre 3,5 "disky. Ďakujem Vám ešte raz:):) |
|
| |||
| |||
| WD Zelení točiť na 5200RPM. Ich rýchlosť je niekedy hodnotené ako "5200RPM na 7200RPM" WD ale prijal to znamená 5200RPM. Nemali by sa používať ako systémová jednotka. Ak sa jedná o herné stroj, žiadne štvorkolky tu je k ničomu. Kúpiť X3 720 alebo E8400 a přetaktování, alebo jednoducho počkajte I5. Vzhľadom k tomu, že ste skutočne povedal, čo to je, je to druh ťažko povedať, či stojí za to I7: ak je to pre strih videa, alebo tak niečo, to môže byť. SLI je k ničomu, a podobne ako väčšina "SLI-Ready" PSUs sú chudobní, a 520HX mala byť pokuta pre vaše GTX 275.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Budem hľadať iný pevný disk potom. Môže to byť ešte WD, ale jednoducho nie je zelená? Potrebujem 2TB atleast uchovávať moje hudba / video / filmy / hry / foto. Na 750GB bude práce súvisiace veci + OS. Počítačov primárne využitie bude hra. Ale aj pre sledovanie filmov a hudby. Jediná práca, ktorá sa uskutoční dňa bude jednoduché dokumenty Microsoft Word. Podľa môjho predeccesing post som sa zmienil o hrách som zameraná na hranie. Pre napájanie som zvolila dobrý, Corsair TX 750W. Spracovateľ hned, ako by sa držať späť I7 950 o výkone? Jeho máme dobrý čas rýchlosť, hyper-threading, výkonná a všetky recenzia Četl jsem se docela sľubne. Dala by som prednosť tomu zostať s procesormi Intel, AMD, ako náklady oveľa viac lodí do Južnej Afriky. Viedlo by Q9400 byť dobrý procesor ísť do tej doby? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| My First Pc Kompiluje - Názory na komponenty som si vybral | Hadd | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 28. marca 2009 00:31 |
| Vybudovanie novej počítačovej ... poradenstvo v oblasti spec vybraný. | pcbutter | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 19. januára 2008 04:05 |
| Som konečne spáchať:) | TRUEfrancesca | Predstavte Yourself Tu | 6 | 7. januára 2008 09:21 |
| Stavať nové PC - Poradenstvo potrebných na zvolenom nastavenia | Kev63 | Všeobecné Hardware Chat | 19 | 26. december 2007 09:20 |
| Konečne mám nový počítač! | SHEPH3RD | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 20. novembra 2007 12:13 |
| Thread Tools | |
| |